Tesztoszteron-fokozó: a legjobb módja a férfi erejének növelésének

0
909

A tesztoszteron egy szteroid hormon, amelyet a herék, vágyat petefészkek és kis mértékben a mellékvese guinadolok termelnek, ez a fő férfi nemi hormon, de a nők kis mennyiségben is rendelkeznek.

A pubertás alatt, a tesztoszteron termelését a férfiak egyik fő hajtóereje a fizikai változások, mint a megnövekedett izom, mélyebb hang és a haj növekedését. Ez a hormon nem csak a növekedés során fontos, de az optimális tesztoszteronszint is fontos a felnőttkorban és az idős korban.

A felnőttek egészséges szintjének fenntartása fontos az általános egészség, képesek a testösszetétel és a szexuális funkció szempontjából. A tesztoszteronszint növekedése az izomtömeg növekedéséhez is vezethet.

EBBEN A CIKKBEN

Miért olyan fontos a férfi nemi hormon?

Miért olyan fontos a férfi nemi hormonA férfiak hormonok az endokrin rendszer részét képező mirigyek által termelt anyagok, amelyek hírvivőként működnek tesztoszteron termelését, és a szervezet különböző szükségleteire és érzéseire reagálnak.

Minden hormon különböző funkciókkal rendelkezik, megtalálható és csak akkor választódik ki vagy aktiválódik hatással, ha szükséges. A nemi hormonok alapvető szerepet játszanak a téma egész életében, a gyermekkor és daa a pubertás közötti átmenet, valamint a felnőtt élet során.

Mind a férfiak, mind a nők, 40 éves éves kor idősebb kor után az első esetben kiegészítő negatív, majd a menopauza után a másodikban hatással, az ösztrogén, a tesztoszteron szint és a progesztin szintjének egyensúlyhiányával kell foglalkozniuk. Miután megváltozott szintje ezen hormonok hozzájárul a lassú, állandó öregedés: csökkent libidó, energia, izomtömeg, növeli elvékonyodása a csontok jelentősen és a csontritkulás, csökkent bőrtónus és rugalmasság, memóriavesztés, szív-érrendszeri problémák , álmatlanság, ingerlékenység inkább és hangulatingadozás, többek között számos egyéb tünetek.

Mi a normál tesztoszteron szint?

Mi a normál tesztoszteron szintEz a férfi hormon határozza meg a szexuális jellemzők fejlődését . De a tesztoszteronszint más tesztoszteront funkciói is vannak, kisebb mértékben a nőknél is előállítják. Lássuk, mi az, mire használják, és mik alacsony a normál értékei.

A tesztoszteron az androgéncsoport szteroid hormonja növeli (azaz lipid jellegű), amelyet az emberben nagyobb mennyiségben termelnek a herék, különösen a bennük lévő Leydig sejtek tst, megtalálható 10 00 valamint a petefészkek által a nőknél, ahol a tesztoszteron szint termelése alacsony az ösztrogén szekréciójának közbenső lépése ezáltal. Mindkét nemnél magas a tesztoszteron kisebb részét a mellékvesék is felszabadítják.

Az úgynevezett androgén hormonok részt vesznek az elsődleges férfi jellemzők meghatározásában étrend (a budapest fejlődése, a spermiumok érése stb.), valamint a másodlagos (hangszín, szakáll, hajeloszlás, izomzat).

Milyen betegségek esetén alkalmazható a tesztoszteron? Ennek az alapvető hormonnak két fontos funkciója van: a parakrin és az endokrin. A herék által kiválasztott tesztoszteron endokrin módon hat magas kevesebb a perifériás események stimulálására (például az izomtömeg növelésére tribulus), biztonságos parakrin módon a spermatogenezis stimulálására támogatja teljesítményt a szomszédos szeminiferus tubulusokban.

A parakrin funkció valójában a sejtszekréció típusa budapest, amelyre javítja kevesebb a szekretált anyag az egyik sejt közötti interstitialis térben marad tesztoszteron, ahelyett, hogy a vérbe kerülne, így elérve a szerveket. A sejtek ebben az esetben a spermiumok fejlődését kísérő tubulusok kezd. A tesztoszteron a vérben viszont jelentősen, amelyet bizonyos fehérjék hordoznak, csökkenni a tesztoszteron receptorokkal rendelkező szervekre hat.

A prenatális fázisban (hetedik-tizenkettedik hét) a tesztoszteron meghatározza a születendő gyermek nemét képesek, szabályozva a külső nemi szervek fejlődését kezd. A hormon továbbra tartalmaznak is majdnem néma, amíg az ivarérett majd a pubertás korban káros, amelyben tudja, hogy nagyobb a termelés, valamint a felelős a fiú az engedély a haj, a növekedés, a szakáll, a növekedés, a faggyúmirigyek, javítja hogy a pénisz, a csökkentése a hang a hang -, izom -, csont-növekedés, illetve csökkenés injekciós kövér.

Az ember felnőttkorában a tesztoszteron lassan csökken, ahogy öregszik idősebb. A tesztoszteronszint fontos szerepet játszik a szexualitásban, szabályozza a szexuális vágyat (amelynek hiánya gyakran társul a tesztoszteron diszfunkcióval), az erekciót és a szexuális elégedettséget tesztoszteron. Segít a termékenység biztosításában, csökkenni és befolyásolja az előállított sperma minőségét és mennyiségét, mivel a szeminális traktusokon és a prosztatában működik .

Tesztoszteron is hat a mozgásszervi rendszer, valamint a jó egészség általában célja mindenekelőtt a védelem a metabolikus betegségek, mint például rendezés a magas vérnyomás, a cukorbetegség, valamint a legújabb tanulmányok szerint, szintén a depresszió szervezet. A tesztoszteron szint termelése az alvás-ébrenlét ritmusához is kapcsolódik: a tesztoszteronszint reggel a legmagasabb, daa napközben pedig csökken, hogy éjszaka elérje minimális értékét.

A tesztoszteron napi termelése az emberben, elérte a 30 éves kort szintet, évente 1% – kal csökken. Felnőtt férfiaknál 18 éves ezáltal kor után az átlagos termelés 240-950 ng / dl mennyisége. A nőknél az érték 8-60 ng / dl.

Mik azok a természetes tesztoszteron fokozók?

Mik azok a természetes tesztoszteron fokozókA tesztoszteron szint növelése ismert, hogy tesztoszteront a fizikai teljesítmény és a szexuális vágy javításához. Gyakran azonban ennek elérése érdekében egyes sportolók javítja olyan tiltott anyagok használatát igénylik, 10 00 amelyek hosszú távon számos egészségügyi problémát okoznak. De van-e természetes alternatíva?

Az utóbbi időben, étrend-kiegészítő házak elkezdték forgalmazni az úgynevezett „testo-Booster” tesztoszteron fokozó készítmények, Ez egy olyan kategória, kiegészítők tartalmazó növényi kivonatok, aminosavak és esszenciális mikrotápanyagok, amelyek úgy tűnik, hogy reprodukálni része az anabolikus hatása a szintetikus hormonok tesztoszteron, fokozza egy teljesen tesztoszteronszint módon.

Vásárlás előtt azonban meg kell vizsgálni az azokat tartalmazó összetevők valódi képességeit rendezés és jellemzőit, tekintettel arra, hogy a gyártó vállalatok által végrehajtott marketingtevékenységek gyakran és szívesen túlmutatnak ezen vagy az anyag Valódi potenciálján, menjünk részletesen.

Tesztoszteron-kiegészítők, mi azok számára, és hogyan működnek a tesztoszteron egy férfi hormon felelős több funkciót, amelyek jellemzik a felnőtt férfi tesztoszteron fokozó. A sportteljesítmény területén maradva összefoglalhatjuk a fentiek fontosságát általában pozitív a pszichofizikai teljesítmény javításában. A növekedés a szexuális vágy, akár a robbanékony erő, a daa halogatás, a megjelenés, a fáradtság, állóképességi sportok edzés, megfelelő mennyiségű androgén hormon meghatározása, hogy a folyamatos anabolikus állapotot szervezet, amely lehetővé teszi számunkra, hogy kifejezze a pszichofizikai lehetséges.

Természetes optimalizálás egy dolog, azonban ez egészen más, tesztoszteron termelését hogy vezessenek be exogén mennyiségeket, amelyek megváltoztatják a hormonális szerkezet, termelő, még rövid idő alatt, mellékhatások előforduló hajhullás, prosztata hipertrófia és gynecomastia káros, csak hogy a leggyakoribb.

Ezért a növényi kivonatokat tartalmazó természetes kiegészítők szolgálhatják a „természetes” sportolót, aki anélkül akarja támogatni a testet, hogy megváltoztatná. Beszélünk például a tribulus terrestris és annak tartalmát szteroid szaponinok, növényi terpének hasznos, hogy vitalitás és energia az egész szervezet tesztoszteron fokozó, a ZMA, triád által alkotott cink, magnézium és aszpartát képes optimalizálni az anabolikusan aktív tesztoszteron fokozók részesedése., ez a „szabad”, amely nem kötődik az” SHBG ” vagy akár a D-aszparaginsav nevű fehérjék deaktiválásához tesztoszteron fokozó készítmények, egy neurotranszmitter aminosavhoz, amelyet a test bizonyos területein találunk, amelyek a hormonális tengelyt alkotják.

Növelje megbízható a tesztoszteron fokozók természetes kiegészítőkkel: felhasználási jelzések attól függően, segít hogy milyen felhasználást szeretnénk használni, tehát ha a sportteljesítmény növelésére irányul az erő és a hipertrófia vagy a libidó javítása szempontjából, akkor olyan táplálkozási stratégiákat választhatunk, amelyek nagyobb hasznot nyújthatnak, mint az egyetlen anyag használata.

Ezért, kezdve az egyik ezek a célok, fokozza akkor választhat a következő felerősítve szinergiák: mi lesz növényi kivonat termékek, kiegészítők termékek, mint a maca termékek, ginseng termékek, valamint ashwagandha tesztoszteron fokozó termékek, ha az a célunk, hogy optimalizálja az endogén részét a tesztoszteron fokozók, hogy javítsa a szexuális teljesítményt termékek kapszula; ehelyett inkább az úgynevezett természetes hormonális prekurzorok például a testo-booster tribulus terrestris 990 ft termék, eurycoma longifolia, d-aszparaginsav szteroidok, ornitin, valamint arginin tabletta, ha ehelyett a fő célja, hogy növelje túltengés termék, vagy a növekedés sovány izomszövet termék.

Ami az adagokat illeti, mindig ragaszkodjon a csomagoláson feltüntetett dózisokhoz anélkül támogatja, hogy valaha szteroidok is meghaladná a felhasználást természetes tesztoszteron fokozó. Bár ismert, hogy biztonságos és természetes anyagok, túladagolás őket nem termel több jótékony hatása, tartalmaznak de csak a potenciális megjelenése gyomor fokozó-bélrendszeri rendellenességek ügyfélszolgálat, fejfájás, stb .. . tehát jobb, ha nem túlzásba vesszük!

Amikor fáradtnak és stresszesnek érezzük magunkat, fokozza kihasználhatjuk a fent említett természetes kivonatok fokozó és aminosavak adaptogén és stimuláló tulajdonságait. Az egészséges életmóddal együtt, amely kiegyensúlyozott étrenden alapul 990 ft, szteroidok de nélkülözhetetlen mikrotápanyagokban és megfelelő éjszakai pihenésben gazdag, valójában képesek leszünk visszaállítani fiziológiai hormonszintünket azáltal, hogy megtapasztaljuk azt a vitalitást és energiát tesztoszteron fokozó készítmények, amely régóta elveszett. Természetes termékekként a bevitelnek ciklikusnak, pozitív de az idő múlásával állandónak kell lennie ahhoz, hogy bármely területen hatékony legyen ügyfélszolgálat mennyisége.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here