Exodermin krém – vélemények 2022 – fórum, ár, gyógyszertár, összetétele

0
9512

Az Exodermin egy olyan krém, amellyel kapcsolatban a gyártó azt az ígéretet fogalmazta meg, hogy egy formula segítségével már az első használat után meg kellene szüntetnie a bőr hámlását és ezzel egyidejűleg a kúra végrehajtásával helyi immunitást is kellene biztosítania a fertőzés visszatérése ellen. Sőt, a készítő hosszasan listázza a weboldalán, hogy a krém segítségével négy hét alatt meg kellene tudnunk szabadulni az egészségtelen körömszíntől, a kellemetlen szagtól vagy akár a bőr keratinizációjától is. Az Exodermin krém működése során kellene, hogy lágyítsa a körömlemezt, amivel lehetővé kellene tennie, hogy a hatóanyagok behatolhassanak a köröm érintett területére.

Azaz ha már Önnek is elege van az állandó viszketésből, hámlásból és el akarja kerülni a gennyes fekélyek és repedések kialakulását, akkor bátran böngésszen tovább! Lesz itt még szó a hatékonyságról, összetételről, de az Exodermin kenőcs felhasználóitól is olvashatunk interjúkat a jelenlegi felhasználói vélemények 2023 szekcióban.

EBBEN A CIKKBEN

Mi az az Exodermin krém?

A termékkészítő weboldalán hosszasan részletezi, hogy egyetlen kúra során milyen hatásoknak kellene megtörténniük az összetétel segítségével. Így a körömlemez meglágyítása után a hatóanyagoknak be kellene hatolniuk az érintett területekre és meg kellene akadályozniuk a gomba terjedését és szaporodását. De ha hinni lehet az ígéreteknek, akkor ennek a készítménynek például még a helyi bőrkeményedéseket is fel kellene számolniuk az egész lábfejen.

De miért is vásároljuk meg az Exodermin krémet, mit ígér a gyártó?

 • Egyszerű alkalmazást ígér a készítő: A webhelyen egy egész szekciót szentel a használat bemutatásának, aminek igazából nem kellene túlságosan bonyolultnak lennie.
 • Elviekben különbözik más készítményektől: A weboldal leírása szerint abban különbözik más készítményektől, hogy ennek helyi immunitást is ki kellene alakítania.
 • A fő hatóanyagok elvileg természetesek: A termékkészítő azt vállalja, hogy a fő összetevőknek természetes anyagoknak, kellene lenniük, például propolisznak vagy kamillának.
 • További kellemes hatásokat is vállal a gyártó: Ezek szerint a készítménynek javítani kellene a bőr állapotát és meg kellene szüntetniük a kellemetlen szagokat és az izzadást.

Exodermin krém, összetevők, hogyan kell alkalmazni, hogyan működik, mellékhatások, betegtájékoztató

Az Exodermin krém egy olyan gombaellenes készítmény, amely a benne található Exodermin összetevők együttes hatásának eredményeként az ígéretek szerint 20 órán keresztül egyfajta víztaszító réteg alatt kellene, hogy pusztítsa a gombák spóráit. Az összetevők egy speciális formulának köszönhetően mélyen be kellene, hogy hatoljanak a szövetekbe és teljesen el kellene, hogy pusztítsák a gombát. A cikkben fentebb és a következőkben is írunk még arról, hogy mire való az Exodermin hogyan kell alkalmazni, és egyáltalán, a termék hogyan működik.

Alapvetően az összetétel az, ami már az első felvitel után kellene, hogy enyhítse a viszketést és megszüntesse a hámlást vagy éppen az izzadást. A következő Exodermin összetevők kellene, hogy alkossák:

 • Korallvirág + Mumijo kivonat – ezek kellene, hogy roncsolják a gombás fertőzés szerkezetét
 • Propolisz + Aloe vera – ez a kombináció kellene, hogy enyhítse az izzadást és a viszketést
 • Kamilla + Monarda olaj – a körömlemez védelmét kellene, hogy biztosítsák
 • Tűlevél + Körömvirág kivonat – ezen kivonatoknak helyre kellene állítaniuk az immunrendszer működését

Az alkalmazás részleteire nagyon oda kell figyelnünk, az Exodermin betegtájékoztató részletesen taglalja, hogy mit kellene tennünk. Először is el kellene távolítanunk a köröm érintett részét, majd naponta kellene kétszer kellene felvinnünk a kenőcsöt a területre. Ellenjavallatok tekintetében arról szól a leírás és a betegtájékoztató is, hogy nem kellene ilyeneknek lenniük.

Mellékhatások tekintetében a gyártó azt írja, hogy nem kellene ilyeneknek lenniük, főleg, hogy a terméket természetes összetevőknek kellene alkotniuk. A lényeg mindenesetre az, hogy jól olvassuk át a tájékoztatót és a weblapot, hogy biztosan tudjuk, mi az Exodermin hogyan kell alkalmazni és hogyan működik.

Összefoglalás:

A termék előállítója hosszasan ír arról, hogy milyen összetevőknek, milyen módon kellene elpusztítania egy kúra során a gombás fertőzéseket gyökerestül.

Exodermin vélemények, fórum, hozzászólások

Gombás fertőzést nagyon könnyen össze tudunk szedni, akár szimplán egy családtagtól vagy egy nyilvános fürdőhelyen. Ezt mutatja az a rengeteg fórum is, amelyekben a gombás fertőzésekkel küszködők próbálnak egymásnak tanácsot adni. De egy-egy készítmény kapcsán mindig azok a vélemények jók, amelyek tényleges tapasztalatot írnak le. Azaz most jöjjenek Exodermin vélemények és hozzászólások, amelyeket egy véletlenszerűen kiválasztott Exodermin fórum egyik topikjákban olvashatunk.

Ezek itt tehát kommentek a fentebb említett Exodermin fórum jelenlegi felhasználói vélemények 2023 szekciójából.

Nekem mindig az okozta a problémát, hogy bár találtam arra készítményt, hogy elpusztítsam a gombát, de az valahogy mindig elég gyorsan visszatért. Kezdtem elfogadni, hogy ez már örökké velem marad. Viszont ezzel a kenőccsel most már három hónapja teljesen tünetmentes vagyok. És hihetetlen jó a tapintása és az illata is a bőrömnek a lábamon.

Saci, 50 éves

Úszómester vagyok minden nyáron, így kb. minden évben hónapokon át küszködök a gombával. De múltkor egy olyan súlyos fertőzést kaptam el, hogy darabokra repedezett a bőr a sarkaimon. Ettől pedig a séta is rendkívül fájdalmassá vált. Egy kolléga ajánlotta, hogy ez a kenőcs a legjobb ilyen panaszok esetén. És most már szinte az egész csapat használja, nagyon elégedettek vagyunk vele.

Csaba, 40 éves

Tényleg van benne igazság, hogy a gomba hozzászokik a készítményekhez. A feleségem évek óta küzdött körömgombával, de minden szer csak egyetlen egyszer hatott, amikor visszatért a fertőzés, újra már nem tudott segíteni. Viszont ez a készítmény más, 3 hónapnyi használat teljesen fel tudta számolni a gombát és megszüntette a hihetetlen szagokat és az izzadást is.

Boldizsár, 63 éves

Összefoglalás:

A készítménnyel kapcsolatban a fórumokon és a készítői webhelyen is olvasható rengeteg általában pozitív hozzászólás.

Exodermin ár, mennyibe kerül

A lábgomba, a körömgomba aztán tényleg nem válogat. Egyes weboldalak szerint szinte minden ember átesik egy ilyen fertőzésen élete során. És megszabadulni nem igazán könnyű tőle. Szóval az, hogy mennyibe kerül egy olyan készítmény, ami teljes gyógyulást kellene, hogy ígérjen, létfontosságú. A termék készítőjének webhelyén folyamatosan láthatjuk, hogy mi az az ár, amelyért hozzájuthatunk ehhez a kenőcshöz.

Szóval rendeléshez vagy akár csak az árinformációkhoz nyissuk meg a hivatalos weboldalt, ahol láthatjuk, mi az az Exodermin ár, ami lehetővé teszi nagyjából mindenki számára a beszerzést.

Összefoglalás:

A gyártó weboldalán folyamatosan látható az az ár, amely sokszor kedvezmények mellett teszi elérhetővé ennek a terméknek a beszerzését.

Exodermin hol kapható, gyógyszertár

Az utolsó kérdés nagyjából, ami még tisztázásra vár, hogy az Exodermin hol kapható. A gyógyszertárakban, szupermarketek, kis boltok polcain ne is nézelődjön, ezeken a helyeken nem megvásárolható. De hol kapható? Ha tudni akarjuk, hogy hol vásárolható meg az Exodermin gyógyszertár helyett látogassunk el a gyártói webhelyre, ahol azonnal, biztonságosan vásárolhatunk.

Ha szeretnénk végre véglegesen megszabadulni a körömgombától, úgyhogy, hogy ne is térjen vissza? Akkor gyógyszertár helyett keressük fel ennek a kenőcsnek a gyártóját az interneten, mert az ígéretek szerint ennek a kenőcsnek egy kúra alatt végleg ki kellene irtania a gombát!

Összefoglalás:

Annyit kell csak megjegyeznünk a vásárlással kapcsolatban, hogy Magyarországon a gyártói webhely az egyetlen biztonságos beszerzési forrás.

Exodermin amazon, ebay, gyártó honlapja – Magyarország

Talán azt mondanunk sem kell, hogy hány és hány ezer olyan készítmény van az interneten, amelyik a körömgomba végleges elpusztítását ígéri. De ezen termékek egy jelentős része hamisítvány vagy alacsony minőségű szer, és még az Exodermint is sűrűn hamisítják. Így ha csak az eredetit akarjuk és szeretnénk megvásárolni, akkor az Exodermin gyártó honlapja az egyetlen használható forrás! Mert az ebay vagy az amazon oldala nem igazán kínál megbízható találatokat eme kenőcs vonatkozásában. Az Exodermin Magyarország vonatkozásában tehát a gyártó honlapja által biztosított lehetőségen kívül máshol nem vásárolható meg biztonságosan.

Magyarország lakosai számára sem az Exodermin ebay, sem a Exodermin amazon oldalak nem ajánlottak eme termék megvásárlásához.

Összefoglalás:

Magyarországon csak a termékgyártói weboldalt szabad használni a kenőcs megvásárlásához.

Gyakran Ismételt kérdések és válaszok:

 • A krónikus gombával is képes lehet megbirkózni?

A termékgyártó weboldalán olvasható információk szerint igen, kellene, hogy a krónikus gombát is elpusztítsa és meg kellene erősítenie az immunrendszert is.

 • Léteznek teszteredmények?

A weboldalon írnak 2020-as eredményekről, amely év során elvileg 300-nál is több kísérletnek kellett igazolni a kenőcs hatékonyságát.

A honlapon az olvasható, hogy a gyártó ígérete szerint ilyeneknek egyáltalán nem kellene lenniük.

 • Milyen gyorsan látható az eredmény?

A gyártó azt ígéri, hogy 1-3 hónapnyi használat után teljesen helyre kellene állnia a körömlemeznek

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here