Rólam

Tudjon meg többet rólam

Ezen a blogon szeretném ismertetni az egészséggel és a fogyókúrával kapcsolatos tapasztalataimat.

A problémám története tizenéves koromra nyúlik vissza. Amikor elkezdtem felnőni és felfedezni a világot, felfedeztem gyorséttermet, édes italokat és édességeket is. Soha nem volt ilyen étel a házamban, ezért elkezdtem az összes zsebpénzt költeni, és pénzt kerestem egészségtelen ételekre.

Több évig ettem így, mígnem valamikor észrevettem, hogy több tucat kilogrammot híztam, és szellemi és fizikai állapotom iszonyatos volt.

Úgy döntöttem, hogy cselekszem, 24 éves voltam, és a testem legalább 2-3-szor nagyobb volt. Változásokat kezdtem a fejemben és a testemben. Eleinte félretettem az édesített italokat, aztán volt testmozgás és végül kalóriaszámolás.

A fogyás folyamata körülbelül 3 évig tartott. Köszönhetően annak, hogy sokat kezdtem olvasni a fogyásról, okosan és egészségem károsítása nélkül tudtam megtenni – osztom meg ezeket a tippeket itt a blogon.

Most, több év után, sikerült fenntartanom az egészséges alakot és a fizikai kondíciót, de az ilyen táplálkozás hatása mindeddig velem van. Ezért különös gondot fordítok az egészségemre – sokat olvasok, beszélek orvosokkal, és itt leírom mindezt.