Az édes remények alatt a leendő anyának gondoskodnia kell, és a lehető legegészségesebb életmódot kell viselnie.

Sok nő számára a terhesség az élet egyik legfontosabb egészség a terhesség alatt szakasza. Az édes remények alatt a leendő anyának gondoskodnia kell, és a lehető legegészségesebb életmódot kell viselnie.

Cél: szerezzen egy egészség vasat neki és a babánk. A Freshly Kids-től kapják meg a kulcsokat az eléréshez.

Vigyázzon az étrendre

Minden jó egészség alapja a helyes étrend, az egészséges és kiegyensúlyozott étrend, és amelyben a terhes nőknek jobban ellenőrizniük kell, hogy mit esznek. Ezért javasolják az orvosok egyes ételek adagolását sült vagy nyers ételként, teát és kávét, csokoládét, ipari süteményeket és algákat.

Vigyázzon a gyógyszerekkel, és természetesen ne alkoholt vagy dohányt. Egyél naponta ötször, hogy egy jó ételt vegyen be, és igyon 2 liter vizet is a visszér hidratálásához és megelőzéséhez.

Gyakorolja a testmozgást. A terhesség alatt elengedhetetlen a mérsékelt testmozgás folytatása a hasi izmok megerősítéséhez, a test előkészítéséhez a szállításhoz, valamint a bőr rugalmasságának és általában a rugalmasság javításához. A pilates gyakorlása, a jóga, a gyaloglás vagy az úszás a nők és a leendő csecsemő egészségének leginkább ajánlott tevékenysége.

Minden jó egészség alapja a helyes étrend, az egészséges és kiegyensúlyozott étrend, és amelyben a terhes nőknek jobban ellenőrizniük kell, hogy mit esznek

Pihenjen jól

Nem kell ülni, hacsak nem jelöl meg egy orvost, de egy jó szünet is a jó egészség részét képezi. Pihenjen, amikor megkérdezi a testet, és napi 8 órás alvást figyeljen meg, ezért elengedhetetlen a fizikai és szellemi egészségre káros stressz csökkentése.

Szánjon időt a bőr ápolására. Ebben a szakaszban a test sok változáson megy keresztül, ezért minden eddiginél jobban meg kell őrizni a bőr egy helyes hidratáltságát. A Freshly Cosmetics a csodálatos testolajjal rendelkezik a terhesség és a szülés utáni beszerzéséhez. Növényi olajok magas koncentrációjú kezelése, nagyon hasznos tápláló képességgel.

Édes újszülött testcsomagolás és csomagolás anya és a kicsi kényeztetésére

A Freshly Kids márka számlája az édes testcsomagjával ötvözi az Arany Radiance testolajat az anya bőrének ápolásához és az Body Body Sweet Apple-t, hogy kényeztesse és megnyugtassa a baba bőrét. Tökéletes csomag a masszázs és az édes pillanatok élvezetéhez.

A testolaj ideális termék a narancsbőr, a striák és a hegek táplálására és kezelésére a terhesség alatt és után, a magas olajminőségű és a legjobb természetes technológiájú 12 olaj zöldség koncentrációja miatt. Az édes alma testápoló krém 100% természetes tápszerrel táplálja, frissíti, nyugtatja és nyugtatja a csecsemők bőrét. Könnyű és gyorsan felszívódik a bőr zsírozása nélkül.

Az Újszülött csomag tökéletes ajándék egy újszülött számára, elengedhetetlen a baba bőrének tisztításához és táplálásához az első naptól kezdve. Vicces aloe fürdőgélt, boldog avokádó pelenka krémet, édes alma testkrémet és Dream Peach testolajat tartalmaz.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét