Sokan próbálnak megszabadulni a ráncoktól!

0
1320

Sokan próbálnak megszabadulni a ráncoktól. Azonban már elfelejtik, hogy ezek a vonalak a jele mindennek, amit átéltünk. Az örömöt, a boldogságot, a szerelmet, a nevetést, a fájdalmat, a szenvedést, a dühöt, a szomorúságot szimbolizálja… a ráncok, ezért kell egy egészséges kapcsolatot. Nem félni tőlük, hanem irányítani őket egy kicsit, természetellenes Botox nélkül.

Nincs olyan felnőtt ember, aki ne élvezné, ha mások is rájönnének, még alacsonyabb korban is, mint amilyen valójában. Szerinted hány éves a többi ember? Valószínűleg az alakja, a haja, a frizurája, és a ráncok mennyisége és mélysége miatt. Bárki lehet ráncos, olyan hangsúlyos, hogy úgy néz ki, mint aki mosolyog, de ez a természetes kifejezése, amely ábrázolja a megfelelő ráncokat.

Ezért nincs értelme megpróbálni, hogy a ráncok teljesen eltűnjenek. Az arcod elveszti a személyiségét. De egy kis simítás a ráncok egyáltalán nem árt. A csökkentés is kapcsolódik, többek között, eltávolítása csúnya sötét körök a szem alatt.

EBBEN A CIKKBEN

Tisztítsa meg az arcát egy finom hab mosószer

A bőrgyógyászok egyetértenek abban, hogy az egészséget, a szépséget és a vidám arcot nem a fiatalság kondicionálja. Ha egy férfi elég törődő-nem csak a test és az arc, hanem a lélek-is jól néz ki minden korban.

Ha megpróbálja simítani a bőrt a ráncok, tiszteletben tartja a természetes érzelmi funkciók. Különben nem te leszel az. A következő tippek és trükkök segítenek ebben, melyek kiváló eredményeit a tudomány és a kutatás támogatja. Szerencsére, hála nekik, nem kell, hogy igénybe tűk, szikék egyáltalán.

Antioxidáns bőr szérum használata. Minden nap alkalmazzon (naptej alatt) antioxidáns bőrszérumot, amely C-vagy E-vitaminokat vagy ferulinsavat tartalmaz. Így megakadályozhatja a bőr károsodását az ultraibolya sugárzás és a szennyezés negatív hatásaitól. Vegye krémek egy védő tényező. A legfontosabb lépés, hogy megvédje a bőrt az alkalmazása a krém egy védő tényező a nap sugarai ellen. Legalább 30 SPF-et használjon, és kenje be magát minden nap.

Még ha most nem is süt a nap. Hidratáló krémmel kenje meg a bőrét naponta egyszer vagy kétszer. Ideális esetben egy lágyító komponenst, például dimetikon. Így, akkor éri el hidratáló, valamint visszaállítja a védő réteg a bőr, megakadályozza annak irritációját. Tisztítsa meg a bőrét. Tisztítsa meg az arcát egy finom habos mosószerrel.

Ne felejtsd el, hogy rendszeresen tisztítsa meg a bőrt

Fontos, hogy ezt éjszaka, mert ez megakadályozza a lehetséges gyulladás, ami okozza a kiemelt smink, baktériumok, szennyeződés, zsír, szabad gyökök. Ne felejtsük el, hogy rendszeresen tisztítsa meg a bőrt még reggel, ébredés után.

Ne félj a retinoltól! Próbálja ki a készítményt retinollal (A-vitaminból származó anyag). Csak egy kis borsóméret elég. Ha lefekvés előtt alkalmazza, ellazíthatja a pórusokat, valamint csökkentheti a ráncokat és a pigment foltokat. A Retinol a levegőre és a fényre érzékeny anyag, ezért csak olyan krémeket vagy szérumokat válasszon, amelyek tartalma sötét és jól lezárható.

Próbálja exfoliátorok – de ne túlzásba. Eltávolítása halott sejtek a felső réteg a bőr, azaz hámlás, szerves része a bőrápolás. Ezt vagy mechanikusan, azaz gyengéd archámozással vagy törlőkkel vagy szivacsokkal, vagy kémiailag kiválasztott kozmetikai termékekkel (pl. tejsav és szalicilsav), valamint természetes enzimekkel lehet elvégezni.

Ha inkább fizikai, mechanikus eltávolítása (körülbelül 1-2 alkalommal egy héten), akkor válassza ki, hogy mennyi erőt fog dörzsölni a bőrt. Az olajosabb bőrtípussal rendelkező nők inkább a kémiai hámlást részesítik előnyben, ami intenzívebb, és mélyebbre hatol a bőrbe.

Sokan próbálnak megszabadulni a ráncoktól!

Hámlás használata szükséges, hogy jobban működjön a réteg a bőr, ahol a kollagén található, amely erősíti a bőrt. A stimuláció elősegíti az új sejtek kialakulását.

Mi okoz csúnya és csúnya sötét karikákat a szem alatt, amelyek fáradtnak, sőt néha betegnek tűnnek? Ez annak köszönhető, hogy hiányzik az alvás, allergia vagy egyszerűen genetika. Bármi is az oka, van egy megoldásunk számodra!

Itt van 7 élelmiszer, amely könnyen segít, hogy tiszta, szilárd bőrt. Ez a trükk hírhedt, de érdemes megjegyezni időről időre. Uborka büszkélkedhet a magas víztartalom, amely gyönyörűen hidratálja a finom bőrt a szem körül. Sok K-vitamin is van benne, ami gyulladáscsökkentő hatású, valamint bőrszín-rendellenességekkel szemben. Ráncok a száj körül, gyakran nevezik mosoly ráncok vagy mosolygó ráncok sajnos része az öregedési folyamat.

A száj és az ajkak körül megjelenő finom vagy mély vonalakat orális ráncoknak nevezik. Hogy elűzzük ezeket az idegesítő ráncokat a száj körül, vagy a ráncokat a mosolygástól, a nők rendszeresen új módszereket keresnek és tanulmányoznak. Észrevetted, hogy a nasolabiális fold vonalak vagy a „ráncok a nevetés” nemrég jött a fore?

Így hogyan lehet megszabadulni a ráncokat a száj körül. A legjobb természetes ellátás, valamint házi receptek ráncok a száj körül, javíthatja a szilárdság a bőr a száj körül, valamint védi, távolítsa el, vagy csökkenti a száj ráncok, vonalak usmivaní.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here