Mi a legjobb prosztata-vitamin – hol található

0
801

A prosztatarák a rák leggyakrabban diagnosztizált prosztata és formája a férfiaknál világszerte. Azonban nem minden vagy kérdezze meg kezelőorvosát prosztata probléma életveszélyes. Valójában kisvirágú füzike mivel a prosztata mirigy kisvirágú füzike az életkorral növekszik, nem ritka kisvirágú füzike az 50 év feletti férfiak valamilyen típusú prosztata problémát tapasztalnak. Mégis,még a tünetek nem kockázatokról és rákkeltő prosztata kérdések, mint például a fájdalmas vizelés, magömlés nem helyettesítik nagyban befolyásolja az életminőséget. A kiegészítőket gyakran hirdetik a prosztata prosztata egészségéért egészségének támogatására.

Vagy segítenek csökkenteni a év feletti férfiak prosztata állapotokkal kapcsolatos tüneteket, de kíváncsi lehetm ezek a vizelési inger termékek hatékonyak-e. Ez a cikk áttekinti a vizelési inger biztonságosságát és hatékonyságát számos közös összetevők találhatók prosztata kiegészítők.

A prosztata kicsi prosztata egészséges dió méretű mirigy, amely a húgyhólyag prosztata egészséges alatt helyezkedik el prosztata megnagyobbodás a húgycső felső része körül. Elsődleges feladata a spermát tartalmazó folyadék nagy prosztata megnagyobbodás részének előállítása. Három fő feltétel fordulhat elő a prosztatában prosztata megnagyobbodás beleértve az akut vagy krónikus prostatitist. Ezt a prosztata gyulladása jellemzi.

EBBEN A CIKKBEN

Milyen szerepet játszik a prosztata?

Milyen szerepet játszik a prosztataBizonyos esetekben a prosztatagyulladást prosztata normál működéséhez bakteriális fertőzés okozza, míg más esetekben az ok ismeretlen.Jóindulatú és prosztata prosztata hiperplázia. A prosztata nem rákos megnagyobbodása gyakran alacsonyabb és a prosztata húgyúti tünetekhez vezet.

Ez az idősebb férfiak egyik leggyakoribb feltétele.Prosztatarák. A rák ezen formája prosztata jóindulatú a prosztatában fejlődik ki. Ez a negyedik prosztata egészsége vezető halálok a férfiak világszerte. Míg a prosztatarák korai stádiumai tünetmentesek lehetnek tökmag és a prosztata problémáit gyakran kellemetlen tünetek kísérik.

Például fájdalmas vizelés jóindulatú prosztata megnagyobbodás a gyakori vizelési vágy az éjszaka közepén felébredve fájdalmas ejakuláció húgyutak és vizelésére merevedési zavar fájdalom a hát alsó részén, csípő, vagy kismedencei terület. A kiegészítők olvassa el nem gyógyíthatják vagy kezelhetik a prosztatával kapcsolatos kérdéseket. Sokan azonban azt állítják mellékhatásokról olvassa el segítenek megelőzni vagy csökkenteni a problémáival e vitamin kapcsolatos tüneteket, általában a gyulladás csökkentésével.

Összességében e vitamin a egészségére vonatkozó kiegészítők hatékonyságát alátámasztó bizonyítékok gyengék. A korlátozott vizsgálatok azonban ez nem azt sugallják egyes összetevők segíthetnek csökkenteni a prosztata problémáival kapcsolatos kellemetlen tüneteket.

Mégis és míg egyes összetevők segíthetnek kényelmesebbé tenni, mások és hatástalanok vagy esetleg és károsak lehetnek a egészségére. Mint ilyen, fontos mindig és konzultáljon egy egészségügyi szolgáltatóval a kiegészítők szedése előtt. az egyik leggyakoribb összetevője a egészségügyi kiegészítők. Ez egy olyan fajta tenyér,amely az Egyesült Államok délkeleti részén d vitamin hozzájárul őshonos.

Pontosabban, a bogyókat és kivonatokat a BPH-vel kapcsolatos d vitamin húgyúti tünetek kezelésére használják. Bár a pontos mechanizmus ismert működésének fenntartásához úgy gondolják gyulladáscsökkentő hatása működésének fenntartásához valószínűleg szerepet játszikegy tanulmány 165 férfiak BPH megállapította működésének fenntartásához figyelembe 160 mg kivonat kapszula 4-szer naponta 12 hétig jelentősen javult működésének fenntartásához tünet pontszámok, vizelet áramlási sebesség, és az életminőség húgyhólyag alatt helyezkedik el pontszámok. Hasonlóképpen, két régebbi tanulmány javította a húgyúti tüneteket a férfiaknál megnagyobbodás és miután a kiegészítőket naponta 3-6 hónapig szedte.

A prosztata problémák

A prosztata problémákBár ígéretes a hatékonyságára vonatkozó zöld tea kutatás a BPH tüneteire emberben korlátozott. Ezenkívül a BPH tünetek hatékonyságára vonatkozó vizsgálati eredmények a következők voltak mixed.

In a 4-72 hétig tartó 17 vizsgálat egyik már áttekintése szerint a volt hatékonyabb a húgyúti tünetek csökkentésében, mint a placebo. Továbbá mártekintettel arra a dózisok nagymértékben eltérnek a vizsgálatok között, a BPH-ben már szenvedő egyéneknél már az optimális hatékony dózis tisztázott. Is, ne feledje a legtöbb tanulmány csak a diagnosztizált BPH-t vagy más problémákat tartalmaz, tehát világos omega 3 a kiegészítők segítenek-e megelőzni a okozta húgyúti tüneteket egészséges felnőtteknél.

Saw palmetto kivonat omega 3 is állították segítsen megvédeni a prosztatarák ellen. A kémcsőből és állatkísérletekből származó egyes bizonyítékok arra utalnak a val végzett kezelés segíthet megakadályozni a prosztatarák sejtjeinek terjedését és növekedését. Ezeket a védőhatásokat azonban emberben igazolták.Összességében több kutatásra van szükség a kivonat lehetséges előnyeinek és megfelelő adagolásának megerősítéséhez a prosztata egészségére.Végül, bár általában biztonságosnak tekintik, a t egyes egyének tolerálják jól.

A leggyakrabban jelentett mellékhatások ami közé tartozik a fejfájás, szédülés, hányinger, székrekedés és allergiás reakció. A béta-szitoszterin egy általánosan előforduló növényi vegyület, amely a fitoszterolok nagyobb csoportjába tartozik. A növények által termelt fitoszterolok természetes szteroidok, amelyek számos egészségügyi ami előnyhöz kapcsolódnak, beleértve az alacsonyabb koleszterint is. A béta-szitoszterin különösen erős antioxidáns és gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkezik.

A ban is jelen lévő béta-szitoszterint vizsgálták annak érdekében csökkentse a BPH húgyúti tüneteivel járó gyulladást, és esetleg védje a mind prosztatarákot. Bár korlátozott számú kémcsőben és állatkísérletekben kimutatták a béta-szitoszterin potenciális rákellenes hatást fejt ki, több kutatásra van szükség az emberekben. Egy mind a fitoszterolok, köztük a béta-szitoszterin étrendi bevitelére és a rák kockázatára vonatkozó vizsgálati tanulmány megállapította a teljes fitoszterinbevitel összefügg a rák kockázatának ft csökkenésével.

Mi járul hozzá a prosztata és a húgyutak egészséges működéséhez?

Mi járul hozzá a prosztata és a húgyutak egészséges működéséhezBiztos azonban a fitoszterol-kiegészítők ft ugyanolyan védelemmel rendelkeznek-e effect.As a BPH-ben betöltött szerepe miatt ft egy 91, tünetekkel járó BPH-ben szenvedő ft férfin végzett vizsgálat a béta-szitoszterinnel dúsított ft olaj hatását önmagában a olajhoz ft hasonlította. A tanulmány megállapította ft a dúsított olaj szignifikánsan hatékonyabb ft volt a húgyúti tünetek súlyosságának csökkentésében 12 hét alatt ft összehasonlítva a olajjal önmagában vagy placebóval. Az ígéretes eredmények ellenére ft sokkal több kutatásra van ft szükség a béta-szitoszterin hatékonyságára és optimális ft adagolására a prosztata egészségére.

A krónikus prostatitis fájdalmas állapot ft amely magában foglalja a prosztata ft gyulladását. Gyakori a férfiak 50 év alatti ftaz állapot gyakran jellemzi kismedencei fájdalom ft szexuális diszfunkció, fájdalmas vizelés ft magömlés. Míg gyulladáscsökkentő gyógyszerek,ft mint az aszpirin, ibuprofen gyakran használják segítsen csökkenteni a gyulladást,ft fájdalmat, fokozott érdeklődés mutatkozott a virágporkivonatok természetes ft alternatívájaként történő felhasználása iránt.

Egy tanulmány 65 ember krónikus ft prosztatagyulladás megállapította ft a napi bevitel kapszulák tartalmazó 1 gramm pollen kivonat ft valamint több B-vitamin 3 hónapig jelentősen javult ft a krónikus prosztatagyulladás ft tünetei pontszámok. Ezenkívül ft a pollenkivonat-csoportban szignifikánsan alacsonyabb ft volt az interleukin 8 szintje, amely a gyulladás markere, amelyről megállapították magasabb a krónikus dr prostatitisben szenvedő embereknél.

Hasonlóképpen, a felülvizsgálat 10 vizsgálatok megfigyelték a virágpor kivonatok jelentősen javult az életminőség és a tünetek pontszámok egyének diagnosztizált sport krónikus prostatitis.

An gyógynövény kivonat a kéreg az afrikai cseresznyefa pygeum egy másik gyakori összetevő található prosztata kiegészítők. Korlátozott kémcsőben, valamint az emberi vizsgálatok kimutatták a pygeum kivonata csökkentheti a prosztata gyulladás, valamint véd a növekedés a rákos sejtek.Egy idősebb felülvizsgálata 18 vizsgálatok nézett az előnyeit pygeum kiegészítők javítása kapcsolódó tünetek BPH, a placebóhoz képest. A felülvizsgálat megállapította a pygeum kiegészítők jelentősen javították a húgyúti áramlási intézkedéseket.

Prosztata vitaminok és prosztata barát ételek

Prosztata vitaminok és prosztata barát ételekTovábbá, a pygeumot szedő férfiak több mint étrend kiegészítők kétszer olyan valószínűek voltak az általános tünetek javulását jelentik. Érdemes azonban megjegyezni, hogy a felülvizsgálatban szereplő tanulmányok kicsiek és rövidek voltak.

A pygeum-ot csak placebóval hasonlították össze, tehát világos, hogy hatékonysága összehasonlítható-e a BPH szokásos orvosi beavatkozásaival. Míg a kutatás hatékonyságát pygeum kiegészítők korlátozott,eddig úgy tűnik, hogy biztonságos, minimális jelentett mellékhatások root egy virágos növény.

Amely általánosan használt alternatív gyógyászatbann és nem hogy segítsen csökkenteni a fájdalmat és a gyulladásez kimutatták, hogy tartalmaz több növényi vegyületek erős antioxidáns, gyulladáscsökkentő, és antimikrobiális hatásokat. Gyakran megtalálható a húgyúti és hólyagfertőzésekhez használt kiegészítőkben.Korlátozott számú állat-és humán vizsgálat megállapította, hogy segíthet csökkenteni a BPH-vel kapcsolatos alacsonyabb húgyúti tüneteket is. Egy idősebb, 6 hónapos vizsgálatban 558 felnőtt férfiak tüneti BPH megállapította, hogy figyelembe 120 mg.

Csalán gyökér kivonat naponta háromszor jelentősen javult az alsó húgyúti tünetek, mint a placebo. Emellett a kémcsőben és állatkísérletekben kimutatták, hogy a csalángyökér rákellenes hatású lehet. Jelenleg azonban nincs olyan kutatás, amely támogatná annak képességét, hogy segítsen megelőzni a prosztatarákot az emberekben. Az ígéretes eredmények ellenére a prosztata egészségére vonatkozó csalán gyökérkivonattal kapcsolatos kutatások többsége korlátozott és keltezett.

Több nagyszabású tanulmányra van szükség annak értékeléséhez, hogy képes-e csökkenteni a BPH-vel kapcsolatos tüneteket,valamint a prosztatarákban betöltött szerepét. A gyulladásgátló vegyületek magas koncentrációja miatt a tökmagolaj a prosztata másik gyakori összetevője supplements. By úgy gondolják, hogy a gyulladás csökkentése, a tökmagolaj elősegíti a BPH és a krónikus bakteriális húgyúti tünetek javulását prostatitis.

In egy tanulmány 60 férfiak BPH, fogyasztása 500 mg olajmentes hidroetanolos tökmag kivonat 350 mg natív tökmagolaj kivonatnak felel meg, amely 10 gramm tökmagnak felel meg jelentősen csökkentette a tüneteket 12 hét alatt.Pontosabban, figyelembe a tökmag kivonat kiegészítés találtuk.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here