Szakértők szerint prosztatarák fordulhat elő több okból. Az öregkorban annak az esélye, hogy jobban megnézik. A betegek száma a világ különböző részein eltérő volt. A betegek Japán kevésbé, viszonylag sok közép-és Nyugat-Amerikában, valamint a betegek száma Észak-Amerikában és Észak-Európában sokkal magasabb. A prosztatarák genetikai okai és étkezési szokásai is okozhatják a prosztatarák kialakulását. Családi háttér is fontos tényező az oka ennek a betegségnek.

Ha az ember apja, nagybátyja vagy testvére rákos, akkor ilyen esetekben a dekoráció marad két-tizenegy alkalommal magasabb. Az elhízott emberek az esélye a prosztatarák egyre több megtekinthető. Ázsiai országok, ahol az emberek kevesebb zsíros élelmiszer, lásd kevesebb esetben. Az új kutatások szerint a likopint, a szelént és az E-vitamint tartalmazó anyagok szedése csökkentheti a rák valószínűségét.

De ezek a tünetek is úgy tűnik, hogy egy abnormálisan nagy méretű a prosztata

Az érett paradicsom több likopint tartalmaz, ami antioxidáns, amely megakadályozza a rákos sejtek növekedését. Azonban a pontos oka a prosztatarák szerzés még mindig nem teljesen ismert. Korai jelek: ne hagyja, hogy tudja, hogy a tünetek a korai szakaszban. Néhány ember, bizonyos tünetek, mint például – felfedezni dolgokat, mint instabilitás a vizelet visszahúzás.

De ezek a tünetek is úgy tűnik, hogy egy abnormálisan nagy méretű a prosztata. Prosztatarák kialakulásakor olyan tünetek jelentkeznek, mint az orrvérzés és a vizelési fájdalom. Ez a probléma fájdalmas, de ha az ember egy kis figyelmet kap, rákká alakulhat, és végzetes lehet. Ez az oka annak, hogy fontos azonosítani és gyógyítani az idő, mert amikor a prosztata megnő túl sokat, gyakran megáll a húgyúti egyáltalán. Ez azért van, mert nem tart sokáig a vizelés, és a vizelet teljesen megtelt. Ez is rossz hatással van a vesére a vizelés. Panaszok, mint fejfájás, hányás, kellemetlen érzés, levertség, stb.vizelés hiányában is megjelenhet.

Ezek a kérdések rendkívül fontosak és fájdalmasak a férfiaknak

PSA vizsgálat fontos: a korai szakaszban diagnosztizálják a prosztata specifikus antigén teszt (PSA) mérésével. Normál prosztata mirigyből készült. A legtöbb PSA csak spermában fordul elő, és nagyon kis adagokban kerül a vérbe. A legtöbb férfi, a PSA kevesebb, mint 4 nanogramm minden talált vér. A PSA a prosztata erectilis fehérjéje, amelyet vérvizsgálattal vizsgálnak.

A normál teszt, az orvos helyezi az ujját a végbél, és ellenőrzi, hogy van-e szilárd csomók benne. Is orvos előírhat MRI & CT vizsgálatok, stb A megerősítés. A statisztikák szerint a férfiak 50% – a 50 év feletti, amikor a férfiak egy prosztata adenoma nevű betegséggel néznek szembe. Mi az? Elkerülhetem vagy lelassíthatom a betegség előrehaladását valamilyen módon?

Ezek a kérdések rendkívül fontosak és fájdalmasak a férfiaknak. Sőt, valójában sok beteg hallgat a problémáiról, kivéve, ha a betegség súlyosabbá válik. A modern orvostudomány, a kifejezés “jóindulatú prosztata hiperplázia” egyre inkább használják, hogy utaljon erre a betegségre, ha van egy adenoma, így kezdetnek érdemes azt mondani, hogy ez a cím egy kicsit elavult.

A méret megváltoztatása, a prosztata összenyomja a húgyúti

A betegség kialakulása a folyamat egy kis impulzus mirigy szövet kialakulását kezdődik (néha előfordul többször), ami fokozatosan (néha elég gyorsan) növekszik. A méret megváltoztatása, a prosztata összenyomja a húgyúti, zavarja a normális kiáramlását a vizelet – ez a jelenség nem csak kellemetlen, hanem rendkívül veszélyes, mivel befolyásolja a munkát a teljes kiválasztó rendszer. Valójában, a tumor hiperplasztikus (kibővített) parentherális mirigyek. Egyéb, közvetett tényezők, amelyek képesek provokálni egy betegség nevű prosztata adenoma. Mik ezek az okok?

Először is, az orvosok megjegyzik, hogy minden életmód változás, valamint a rossz szokások (dohányzás, alkohol visszaélés, kábítószer-függőség) növeli a hyperplasia kockázatát. A kockázati tényezők közé tartozik a rossz táplálkozás, az állandó stressz, a súlyos pszicho-érzelmi stressz és a negatív környezeti hatás. Természetesen, ezek a tényezők nem provokálják a megjelenését adenoma egyedül.

Mindazonáltal, egyikük sem befolyásolja az endokrin rendszer, amely befolyásolja a hormonszinteket, ennek megfelelően, okozhat a megjelenést, vagy felgyorsíthatja a meglévő adenoma kialakulását. Mik a tünetek a betegség? Annak ellenére, hogy az adenoma egy jóindulatú interdiszciplináris, a betegség lefolyása lehet más. Például, egyes férfiak, hyperplasia fokozatosan alakulhat ki, nem érzi a 20-30 év. Más betegek, ellenkezőleg, a kialakulóban lévő daganat növekszik jelentős méretű 1-3 év. Ezért kell minden embert gondosan figyelemmel kísérni minden egészségügyi változás esetén.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét