Matcha Slim ital – vélemények 2021 – fórum, ár, gyógyszertár, összetétele

0
1521

A Matcha Slim ital egy olyan táplálékkiegészítő, amelyről a gyártó honlapján az olvasható, hogy fokoznia kellene az anyagcserét és bontania kellene a bőr alatt zsírt, ezáltal hozzá kellene járulnia a fogyáshoz. A leírások szerint a készítménynek a matcha kellene, hogy a fő összetevőjét képezze, aminek gazdagnak kellene lennie például riboflavinban, retinolban, klorofillban és még katechinben is. Ezen összetevők révén a Matcha Slim italnak elvileg négy hét alatt jelentősen segítenie kellene a fogyásban.

Ha pedig Ön is szeretne fogyni pár kilót és mindezt pár hét alatt szeretné elérni, akkor folytassa az olvasást hiszen a következő bekezdésekben lesz szó bőven az összetevőkről, felhasználói véleményekről, de a lehetséges mellékhatásokról, javallatokról is írunk majd. Sőt, a Matcha Slim táplálékkiegészítőt már kipróbálók tapasztalataiból is szemezgetünk a jelenlegi felhasználói vélemények 2021 szekcióban.

EBBEN A CIKKBEN

Mi az a Matcha Slim ital?

A Matcha Slim ital esetében a gyártó azt állítja, hogy a készítmény használatával 4 hét alatt akár 12 kg -ot is le kellene tudnunk fogyni, ha odafigyelünk az alkalmazás folyamatára. Emellett azt is ígéri a készítő, hogy nem nagyon kellene újbóli elhízásra számítanunk, amit a matcha hatóanyagai kellene, hogy lehetővé tegyenek. Ráadásul a matcha nem csak a fogyásban kellene, hogy segítsen, de abszorbens mivolta okán még meg is kellene tisztítania a testet a méreganyagoktól.

De miért is vásároljuk meg a Matcha Slim italt, mit ígér a gyártó?

 • A gyártó szerint gyorsan hathat A Matcha Slim honlap arról ír, hogy a készítménynek már az első hétben eredményeket kellene produkálnia az Ön fogyókúrájában is.
 • Az ígéretek szerint nem vegyi anyagokból áll – A weboldalon az olvasható, hogy nem kellene mellékhatásokra számítanunk, mert nem kellene másnak lennie benne, mint természetes anyagoknak.
 • Akár univerzális hatásra is számíthatunk a leírtak szerint – A weboldalon az olvasható, hogy meg kellene tisztítania a testet a méreganyagoktól, de jó hatással kellene lennie az alvásra és emésztésre is.
 • A készítő szerint az alkalmazás egyszerű – A készítő arról ír a weboldalán, hogy Matcha Slim csak fel kellene keverni egy pohár forró vízben egy 150 ml italport és ezt kellene étkezés előtt elfogyasztani.

Matcha Slim ital, összetevők, hogyan kell bevenni, hogyan működik, mellékhatások, betegtájékoztató

A Matcha Slim ital elvileg a buddhista szerzetesek által is régóta ismert Matcha Slim összetevők segítségével kellene, hogy hozzájáruljon a szervezetben lévő bőr alatti zsír oldásának folyamatához. Ráadásként a honlap azt írja, hogy olyan összetevők kellene, hogy legyenek benne, amelyeknek a szervezet terhelése, sanyargatása nélkül kellene elindítani a bőr alatti zsír lebontásának hosszú ideig zajló folyamatát. Pluszban az előállító weboldalán az is olvasható, hogy egy több száz ember bevonásával készült teszt is kellene, hogy bizonyítsa a hatásokat. Így érdemes folytatni az olvasást, hiszen bőven lesz még információ arról, hogy mire való a Matcha Slim, hogyan működik, és hogyan kell bevenni.

Hiszen egy zsírégetésre javasolt készítmény esetén nagyon fontos megismerni, hogy mik az összetevők, számíthatunk-e mellékhatásokra és egyáltalán, hogyan kell bevenni és hogyan működik az adott táplálékkiegészítő. Az összetétel az, amit a gyártó a weboldalon a hatékonyság kulcsának nevez, ráadásul csak természetes anyagoknak kellene ezek között lenniük.

Ezeknek a következőknek kellene lenniük:

 • Matcha kivonat – teofillin, riboflavin, retinol, klorofill, L-teanin és katechin forrásként kellene szolgálnia
 • Taurin kivonat – a leírások szerint kellene fokoznia a zsírégetést, használata nem kellene, hogy mellékhatásokat okozzon
 • Citromkivonat – elviekben arról ír a gyártó, hogy hatszorosára tudja gyorsítani a zsírégetés folyamatát

Természetesen a betegtájékoztató tartalmát érdemes jól átolvasni és tisztában lenni a benne foglaltakkal. Az előállító állítása szerint nem kellene, hogy legyenek ellenjavallatok, tehát ilyesmire nem kellene számítanunk.

Ugyanakkor a készítő azt is írja, hogy nem kellene mellékhatások vagy egyéb problémák megjelenésére sem számítanunk. Viszont tényleg ne felejtsük el, hogy a betegtájékoztató tartalmának ismerete létfontosságú, ezzel elkerülhetjük, hogy valamilyen információ felett átfusson a tekintetünk.

Összefoglalás:

Az ígéretek szerint az összetételnek kellene segíteni abban, hogy akár 4 hét alatt eredményeket érhessünk el a fogyókúrával.

Matcha Slim vélemények, fórum, hozzászólások

Ha van olyan probléma a világon, ami szinte mindenkit érinthet így vagy úgy és amelyik számtalan további tünetet okozhat a szervezetünkben, az az elhízás. Ennek megfelelően nem meglepő, hogy a problémáról rengeteg fórum is ír, javaslatokról, tapasztalatokról, ötletekről.

A legfontosabb azonban minden táplálékkiegészítő esetén azok megkérdezése, akik már használják. Így nagyon jók lehetnek azok a Matcha Slim vélemények és hozzászólások, amelyek a termékhez kapcsolódó egyik fórum topikjaiban olvashatóak.

Úgyhogy most vélemények következnek a vonatkozó fórum jelenlegi felhasználói vélemények 2021 szekciójából.

Nem gondoltam volna, hogy ez a készítmény egy egyszerű italpor. Könnyű elkészíteni, bár kinézetre elég furcsa, nagyon finom íze és zöld színe van. Úgyhogy nem esik az ember nehezére, hogy használja. Naponta használtam két héten keresztül és tényleg sikerült több felesleges kilót leadnom, úgyhogy biztosan fogom folytatni. És eddig nem tapasztaltam a jojó-hatást sem, szóval reménykedem. Az étrend vonatkozásában is igyekszem egészséges ételeket enni.

Krisztina, 50 éves

Alapvetően nekem annyira sokat nem kellett fogynom, csak formába akartam lendülni. A fizikai aktivitás bevezetése mellett napi szinten kezdtem el fogyasztani ezt az italt és nem bántam meg. Jó íze van, bár zöld színű, ráadásul úgy érzem, hogy mindig van tőle energiám és lendületesebben indul a nap. És 1 hónap után ráálltam a mérlegre, hogy megnézzem a hatást és még magam is meglepődtem, hiszen közel hat kilóval mutatott kevesebbet a mérleg.

Döniz, 39 éves

Én már jó régóta ismerem a matcha teát, fogyasztottam is elég sokáig. Már önmagában a fogyasztás is egy élmény, de amikor megtudtam, hogy van belőle külön fogyasztást segítő italpor, azonnal belevágtam a kipróbálásába. Sikerült is fogynom pár felesleges kilót, de a legjobb, hogy javult az emésztésem és még jobban is tudok aludni. Bár ez nem meglepő egy olyan sokoldalú készítmény esetén, mint a matcha, ami az egészséges étrend része is lehet.

Alíz, 48 éves

* A szerkesztők nem tudták ellenőrizni a fent bemutatott véleményeket

Összefoglalás:

Ha mások tapasztalataira is kíváncsiak vagyunk, akkor a gyártó weboldalán bőven találunk felhasználói véleményeket.

Matcha Slim ár, mennyibe kerül

Valószínűleg arról nem kell hosszasan írni, hogy az elhízás miért is annyira kockázatos és veszélyes. Ráadásul évről-évre egyre több embert érint magyarország esetén is.

Nem meglepő tehát, hogy fontos kérdés, mennyibe kerül egy olyan táplálékkiegészítő, amelynek négy hét alatt kellene komoly haladást elérni a fogyókúrázásban A készítő honlapján látható ár nagyon sokszor kedvezményekkel együtt vehető igénybe, tehát a legjobb Matcha Slim ár mindig a termék előállítójának weblapján érhető el.

Összefoglalás:

A készítő honlapján elég sokszor találkozhatunk kedvezményes árakkal is, de az biztos, hogy a legjobb áron a gyártónál érhető el!

Matcha Slim hol kapható, gyógyszertár

Most már elég sokat írtunk összetétele vonatkozásában, véleményekről, javallatokról, úgyhogy nem nagyon maradt más már hátra, mint az, hogy hol kapható a termék.

Gyógyszertárakban, szupermarketekben nem érdemes kérdezősködnie, de az interneten sincs értelme böngésznie, hogy a Matcha Slim hol kapható. A legfontosabb tudnivaló, hogy gyógyszertár pultjain nem található meg, csak a készítő weboldalán vásárolható meg, ráadásul sokszor kedvezményes áron.

Összefoglalás:

Ezt az italport egyetlen helyen veheti meg biztonságosan, ez pedig nem egy gyógyszertár, hanem a gyártó honlapja.

Matcha Slim amazon, ebay, gyártó honlapja – Magyarország

Mivel az elhízás sok millió embert érint a világon, nem csoda, hogy Dunát lehet rekeszteni az azonnali megoldást kínáló készítményekből, amelyek között rengeteg a bóvli és hamis termék is. Többek között ezt az italport is megtalálhatjuk hamis változatban is.

Ha el akarjuk ezt kerülni és kizárólag az eredetit akarjuk megszerezni, akkor azt jegyezzük meg, hogy a gyártó honlapja az egyetlen hely, ahol biztonságosan végrehajthatjuk a vásárlásunkat. Azok, akik az ebay vagy az amazon oldalait használják, a pénzüket és az egészségüket is kockára teszik. Hazánkban tehát a ebay, és a Matcha Slim amazon oldalak használata sem ajánlott, hiszen az így beszerzett készítmények eredete megkérdőjelezhető.

Összefoglalás:

Magyarország esetén tehát az a hely, ahol biztonságosan megvehető ez az italpor, a készítő weboldala egyedül.

Gyakran ismételt kérdések és válaszok:

 • Nem fogom rosszul érezni magam tőle?

A gyártó állítása szerint a készítménynek nem kellene semmilyen módon megterhelnie a szervezetet.

 • Milyen íze van az italnak?

A honlapon arról szólnak az információk és a vélemények, hogy az italnak nagyon kellemes, finom ízének kellene lennie.

 • Természetes anyagokból áll?

A gyártó honlapján arról írnak, hogy természetes anyagokból kellene csak állnia, semmiféle vegyi anyagot nem kellene tartalmaznia.

 • Más jó hatásai is vannak?

Igen, elvileg az információk szerint kellene segíteni az emésztés normalizálásában, de akár még az alvást is javítania kellene.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here