Libidó: 4 oka az alacsony szexuális étvágynak

0
732

Észrevetted mostanában, hogy a szexuális vágy nem ugyanaz? Teljesen normális, hogy időről időre csökken a libidó. Az alváshiány, a hormonok ingadozása, a stressz, a fáradtság, különböző valamint a fizikai vagy érzelmi egészség nagyon erős hatással lehet a szexuális vágyra gyakori és általában az intim életre.

Sokan küzdenek azzal, hogy túl fáradtak a szexhez, rendszeres vagy csak olyan napok vannak, amikor a vágy a legalacsonyabb. De ha a nemi vágy negatív hatással van a kapcsolatodra egészséges, itt az ideje, hogy cselekedjünk.

Mi a libidó? A libidó, vagy mennyit gondol, vágy szex, amennyiben változik óriási az emberek között, során sőt ugyanazon a személyen belül. Például, egy hosszú távú kapcsolat, sokan úgy találják, hogy a vágy szintje némileg csökken az idő múlásával. De ez általában nem valami aggódni.

A szakértők szerint a csökkent libidó jön-megy attól függően lelki, hogy mi történik az életünkben, és mindenféle személyes és külső hatások hatással lehet. Mind a nők, mind a férfiak gyakran úgy találják, érdekében hogy libidójukat negatívan befolyásolja, ha stressz alatt vannak, talán azért, képesek mert hátrányuk volt a munkahelyen egészséges, vagy attól tartanak, hogy nem olyan vonzóak, mint egykor.

Tegyünk néhány hamis mítoszot a libidóról. A férfiak tényleg hét másodpercenként gondolkodnak a szexről? Nos, valószínűleg nem probléma. A tudósok úgy vélik, hogy a legtöbb férfi lehetnek és nő szinte minden nap szeretkezésre gondol. És ez változik egyetlen múló gondolat párkapcsolati lelki, hogy száz egy nap fogamzásgátló. Míg néhány ember természetesen hosszú időszakokon megy keresztül anélkül zavarok, különböző hogy egyáltalán gondolkodna a szexről. Ahogy valószínűleg kitaláltad, a kutatások nem igazán tudják megmondani hormonális kft, mi a normális és mi nem. Csak az számít igazán csökkenése, hogy jól érezd magad a partnereddel.

EBBEN A CIKKBEN

Ételek a libidó növelésére

Ételek a libidó növeléséreAz afrodiziákum egy anyag (élelmiszer, növények stb.), fontos amely serkenti a libidót. Azt is indukálja a vágy, és növeli a teljesítményt, valamint az öröm hatása.

Attól függően, hogy hogyan működnek, ezek bizonyos a afrodiziákumok 3 kategóriába sorolhatók:

  • Afrodiziákumok, amelyek növelik a libidót ételek;
  • Afrodiziákumok, további amelyek növelik a hatékonyságot;
  • És afrodiziákumok, amelyek fokozzák a szexuális élvezetet.

Sok aromás olaj használható afrodiziákumként. Néhány a legjobb illóolajok szexuális nemi vágyat fekete bors, rózsa, gyömbér, Ylang-Ylang. Az érzéki masszázsok legjobb illóolajai közé tartoznak.

  • Fekete bors illóolaj: a Piper nigrum az a növény, amely a gyümölcsöket fekete borsmagnak is nevezik. A borsmag értékes, fás és fűszeres illóolajat ad nekünk áll. Nagyon vizes, kékes zöld színű.
  • Rózsa illóolaj: a damaszt rózsa fontos az egyik legnépszerűbb és legdrágább illóolaj. Az illóolaj vizes, míg az abszolút vastag és nehezebb használni aromaterápia. Sárga színű, jellegzetes illata van. Virágos, erős és gyümölcsös kft, akár savas jegyekkel pajzsmirigy. Számos egészségügyi előnye is van!
  • Gyömbér illóolaj: a Zingiber officinale egy másik népszerű illóolaj neve! Számos egészségügyi előnye van. Gyömbér olaj egy másik finom anyag, sárga-barna színű, fűszeres, friss, enyhe citrom illat.

Gyakorlatok a szexuális étvágy növelésére

Gyakorlatok a szexuális étvágy növeléséreA testmozgás az egyik legjobb módja a tesztoszteron fokozásának.

Az állandó testmozgásról megállapították, hogy hosszú távon valóban növeli a tesztoszteronszintet. Ennek azért van értelme, mert a tesztoszteron szint két fő szerepe az izomépítés, valamint a magasabb energiaszintet, mindkettő során használt gyakorlat.

A nagy intenzitású edzéseket hagyományosan úgy gondolják, hogy növelik a tesztoszteront, mint a mérsékelt intenzitású edzések. A kutatások azonban kimutatták, miatt hogy bár ez igaz lehet akár az edzés utáni órára, nincs hosszú távú különbség a tesztoszteronszintben a nagy intenzitású edzés bizonyos és a nagy intenzitású edzés között merevedési zavarok mérsékelt intenzitás áll, minden más dolog egyenlő. Tehát a heti 3 alkalommal végzett edzés is jó lesz.

Ellenőrizze a tesztoszteron szintjét

Ellenőrizze a tesztoszteron szintjétHogyan lehet azonosítani az alacsony libidót? Nagyon gyakori a szex kevesebb, mint korábban. A libidó elvesztése hatással lehet az emberek minden nemnél, női szexualities. És a legtöbb ember ezt az élet egy bizonyos pontján megtapasztalja hormonális. Lehet, hogy probléma? Ez attól függ, hogy mennyi ideig tart, milyen súlyos, és ha befolyásolja a kapcsolatot, mi függhet attól, készítmények hogy partnere szexuális vágya megegyezik-e a tiéddel.

Mint már említettük, a szexuális vágy természetesen növekszik és csökken magas a legtöbb ember számára párkapcsolati állapot. De a női libidó elvesztése néha fizikai bizonyos vagy mentális egészségügyi problémát jelenthet fogamzásgátló zavarok, különösen akkor, csökkent ha jelentős vagy hosszan tartó változást észlel.

Patológiák

Krónikus betegségek, amelyek hatással lehetnek a jólét érzése pszichés, mint például a rák, a cukorbetegség, a szívbetegség, a krónikus fájdalom és az elhízás ezek a problémák befolyásolhatják nők a libidó.

Hormonok

A hormonok befolyásolhatják a libidót is, különösen a terhesség és a menopauza idején. Ide tartoznak a nemi hormonok, a pajzsmirigyhormon és a kortizol.

Mentális egészség

A pszichológiai rendellenesség bármely formája (különösen a depresszió) befolyásolhatja férfiak a szexuális vágyat hormonális csökkenését. Hasonlóképpen, az magas antidepresszánsok kezelésére használják ezt a feltételt is befolyásolja a női libidó. Beszélnie kell orvosával, ha úgy gondolja, sokszor hogy az Ön által szedett gyógyszerek befolyásolják a szexuális életét.

Természetesen a elfojtott nemi vágyat gyakran jelezheti az önbecsülés problémáját.

Az önbecsülés és a női libidó összefonódik az önértékelés érzéseivel a fizikai megjelenésünkkel kapcsolatban. Nincs semmi szexi érzés nem kívánatos depresszió, ami önmagában is vezethet a magasabb stressz szintet. Mindannyiunknak reális elvárásokra van szükségünk.

Relációs nehézségek

A kapcsolati nehézségek valószínűleg a legnyilvánvalóbb oka a szexuális vágy elvesztésének a hosszú távú kapcsolatokban. Ha a vágyad eltűnt, érdemes hosszú időt vesz igénybe, csökkenti hogy értékelje férfi a partnerével való kapcsolatát. Másrészről, lehet, hogy egyszerűen nem egyezik abban az értelemben negatív, hogy a nemi vágy nem nagyon szinkronizált fogamzásgátló. És ez nem feltétlenül jelenti a pár végét.

Például néhány ember éjszakai baglyok, míg mások korai kelők. Nagyon frusztráló lehet, ha az egyik ember úgy érzi, hogy késő este, míg a másik csak azt akarja, hogy odabújik a paplan alá, és aludni. Az is teljesen normális, hogy a párok olyan időszakokon mennek keresztül, szintén amikor egyikük sokkal jobban érdekli a szexet, mint a másik nőknél. A válasz erre az egyensúlyhiányra a türelem és a szeretet mindkét oldalon.

Ha együtt beszélünk róla, segíthet megtalálni a megoldást; de a maszturbáció is szerepet játszhat a szexuális frusztráció elkerülésében.

Tabletták csökkent libidó

Tabletták csökkent libidóVas: ha alacsony a vas, lehet, hogy homályos a női libidó. Ez magában foglalja a vágyat, az izgalmat, a kenést, valamint az orgazmus képességét.

Egy tanulmányban a nők észrevették a javulást, miután vasat vettek a tápanyag hiányának kijavítására.

Túl sok vas árt neked. Naponta több mint természetes 20 milligramm vas okozhat székrekedést és egyéb gyomorpanaszokat. Több mint 60 milligramm egyszerre életveszélyes lehet. A Tribulus terrestris egy gyümölcstermelő mediterrán növény, amelyet tüskék borítanak. Úgy is nevezik, szúrás szőlő.

Az emberek gyógyszerként használják a tribulus növény gyümölcsét, levelét vagy gyökerét. Egyes készítmények más összetevőket is tartalmaznak.

Egy kis tanulmányban az alacsony szexuális vágybetegségben szenvedő nők naponta 7,5 milligramm természetes Tribulus terrestris-t vettek 4 hétig férfiaknál. Azt mondták, hogy jobban a nemi vágy, izgalom, kenés, orgazmus, illetve elégedettség, volt kevesebb fájdalmat szex közben.

Maca, más néven Perui ginseng, effectively egy dél-amerikai gyökérzöldség. Ha olyan antidepresszánst szed, amely elveszíti a nemi vágyát, a maca segíthet egy kis tanulmány szerint gyógyszerek.

„Mivel ez egy étel, nőknél valószínűleg biztonságos kipróbálni” -mondja Fugh-Berman. De azt javasolják, hogy hagyja ki, ha ösztrogén-érzékeny rákja vagy állapota van hatékonyan, szintén mert növelheti az ösztrogén szintjét. Ha szexuális mellékhatásai vannak az antidepresszánsoktól vagy bármely más gyógyszertől, kérdezze meg orvosát, csökkenti hogy megváltoztathatja-e a gyógyszert férfiaknál, mielőtt kiegészítővé válna.

Ha ez nem egy nagyon komoly probléma, és nem volt ott sokáig, érdemes kipróbálni ezeket a természetes jogorvoslatok. Ha nem, és ha ez olyan dolog, amivel nem tudsz mit kezdeni libidójú, beszélhetsz egy szexterapeutával csökkenése. Párok terápia nagyon hatékony, és megmentheti a kapcsolatot. A legfontosabb dolog ezekben jelentősen merevedési az esetekben beszélni róla. Ellenkező esetben soha nem talál megoldást, a problémák csak rosszabbodnak.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here