Hogyan válasszunk természetes vérnyomáscsökkentő szereket

0
800

Ha valakinek magas vérnyomása más néven ez azt jelenti, hogy vérük túl nagy erővel pumpál az artériák falához. Az állapot végül szívbetegséghez vérnyomáscsökkentő, stroke-hoz vagy más szívbetegségekhez vezethet. A rendkívül vérnyomáscsökkentő gyakori az Egyesült Államokban. Az országban több mint 103 millió embernek ilyen vérnyomáscsökkentő és sokan nem is tudják, hogy az övék túl magas, mert tünetmentes lehet-mondta az MD kardiológiai igazgatója.

Az ok, amiért sokan nem tudják.Gyakran kevés vérnyomáscsökkentő vagy semmilyen tünet társul a magas vérnyomáshoz mondja Sondra DePalma vérnyomáscsökkentő a szívgyógyász asszisztense, ha kíváncsi, hogyan lehet csökkenteni a vérnyomást, szerencsére vannak természetes módszerek erre a megfelelő étrenddel és az egészséges életmód vérnyomáscsökkentő változásaival.Egy jó, normál vérnyomás olvasás ülve, vérnyomás vérnyomáscsökkentő mandzsettával 120/80-nak kell lennie. Az első szám a szisztolés vérnyomás mennyi vérnyomáscsökkentő nyomást használ a szíved, amikor dobog, a második pedig a diasztolés vérnyomás mennyi nyomás az artériákban a szívverések között.

EBBEN A CIKKBEN

Magas vérnyomás – hogyan diagnosztizálják

Magas vérnyomás – hogyan diagnosztizáljákBármi felett, hogy vagy tekinthető emelkedett kockázatokról és vagy magas.Ezek a számok a 18 évesnél idősebb felnőttek esetében érvényesek, mondja. Megjegyzi, hogy évtizedekkel ezelőtt a jó vérnyomás számok az életkor alapján változtak, korlátozza néhány embert, akik még ma is ragaszkodnak. De a valóságban, ez mind szabványosított 120/80.A túlnyomó vagy éppen többsége felnőtteknél ő says.It korától független. Nem számít, hogy 21 vagy 81 vagy. A számok ugyanazok.A felnőttek számára, azaz. A gyerekek számára ez egy kicsit más.

A vérnyomás számok a populáción és az olvassa el életkoron alapulnak, és általában alacsonyabbak a felnőtteknél. Nincs szabványosított útmutatás a gyermekek számára de minden bizonnyal, ha olyan gyerekkel találkozol, akinek többször olyan vérnyomása olvassa el amely a felnőtt kategória szerint magas lenne, ez magas magyarázza.Mi a veszélyes vérszint pressure.As ami a konkrét számait illeti, az és az American College of Cardiology 2017 novemberében vérnyomáscsökkentő gyógyszerek frissített iránymutatásokat adott ki. Két kategóriába sorolható emelkedett és magas.

Az emelkedett vérnyomás 121/80-tól 129/80-ig terjed. Általában nem kezelik, de inkább figyelmeztető jelként szolgál, hogy figyelemmel kell kísérni, és a beteg vérnyomáscsökkentő gyógyszerek felfedezheti, hogyan csökkentheti a vérnyomást bizonyos életmódbeli változásokkal. Magas vérnyomás kezdődik 130/80 vagy magasabb, hogy az első szakaszban. A második szakasz, vagy a legrosszabb fok 140/90 vagy annál magasabb. Ha a vérnyomás felső határa több 180, akkor ez az, ahol valóban veszélyes less.

Növelve az azonnali szívroham, szívelégtelenség ace gátlók vagy stroke valószínűségét.Mit tudok enni, hogy csökkentse a vérnyomást.Valójában egy speciális étrend, amelyet a szív egészségére terveztek, az úgynevezett diéta. A megállítására szolgáló étrendi megközelítéseket jelenti, amelyet a Nemzeti Egészségügyi Intézetek fejlesztettek ki. A DASH diéta után amely lényegében mediterrán étrend, néhány alacsony zsírtartalmú tejtermékkel kiegészítve ugyanolyan hatékonyan csökkentheti a vérnyomást egy tabletta bevétele-mondja.

Dr. Osborne kiemeli a magas magnéziumtartalmú mikor lehet ételeket,káliumot és kalciumot, miközben korlátozza a só-és nátriumbevitelt. Itt van néhány, amit enni fog az étrendben.Néhány a legnagyobb dolog, hogy megszüntesse a felesleges nátrium próbálja csökkenteni a nátrium-bevitel körülbelül 1000 mg naponta szerint a feldolgozott élelmiszerek, a cukor, az ízesítők gyakran tele vannak sóval, cukorral és sajttal.Az almaecetet már régóta a kezelésére használják, de megjegyzi.

Vérnyomáscsökkentő gyógyszerek és természetes kezelések – mi a különbség

Vérnyomáscsökkentő gyógyszerek és természetes kezelések – mi a különbségHogy egyetlen átfogó klinikai vizsgálat sem tudta meghatározni, hogy mennyire hatékony. Ennek ellenére nem ellenzi a betegek kipróbálását ha úgy találja, hogy az almaecet minden nap történő bevétele alacsony vérnyomást eredményez, akkor folytassa. Ugyanez vonatkozik az alkoholra és a koffeinmentes italokra is, amíg mértékkel fogyasztod őket.Azok az emberek, akik szerényen isznak, tehát egy-két italt, valójában szerény hatást gyakorolhatnak a kardiovaszkuláris eseményekre,és szerényen csökkenthetik a vérnyomást magyarázza.

Ha azonban ennél többet iszik, akkor egyértelműen emeli a vérnyomást, hasonló lehet effect.It valójában egy értágító bizonyos fokig azt mondja, hogy az egyes betegekre gyakorolt hatások meglehetősen változóak, az eredménytől a vérnyomás emeléséig vagy akár csökkentéséig. Az értágító növeli a véráramlást az erek megnyitásával.Mi a legjobb mikor lehet abbahagyni természetes kiegészítés a magas vérnyomáshoz.Három fő ásványi anyagot használnak a vérnyomás természetes csökkentésére.

Ha követi a szív-egészséges táplálkozás, akkor valószínű,hogy kap elég ezekből az élelmiszer, de az emberek a rossz étkezési szokások,kiegészítés lehet egy jó ötlet.Gyakorlat: hogy a rendszeres testmozgás része a napi rutin; még csak fél óra naponta növelheti az egészséget, és segít elérni az egészséges testsúly. Az aerob testmozgást különösen a lehetséges nem farmakológiai kezeléseként vizsgálták. Próbálja meg a lépcsőn dolgozni angiotenzin ii receptor blokkolók vagy sétálni, miközben a telefon.

Fogyás még csak két font elvesztése is csökkentheti a szisztolés vérnyomást, mondja. Általában, ha valaki elveszíti a testtömegének legfeljebb 5% – át, ez jelentős hatással lesz a vérnyomásra. Kerülje az összes nikotint: hagyja ki ezt a stimuláns minden formáját a dohányzás, szívás vaporizátorral, tapaszok, rágni.Kerülje a drogokat a rekreációs gyógyszerek az életed minden más részén kívül befolyásolhatják a vérnyomást.Figyelemmel kíséri fejti ki a gyógyszerek egyes gyógyszerek, kiegészítők megváltoztathatja a hatékonyságát vérnyomás gyógyszert.

Gyakorlat éberség: csökkenti a stresszt, a vérnyomást,csökkenti vele. Próbálja ki a mély légzési gyakorlatokat, amikor úgy érzi, hogy a vérnyomás emelkedik.Hogyan lehet gyorsan csökkenteni a vérnyomást.Először is,és ami a legfontosabb van szükség ha úgy gondolja, hogy a szövődménye van,például stroke, szívroham vagy valami más van szükség azonnal forduljon orvoshoz. Ne próbálja megoldani a problémákat ezek a saját szüksége van átfogó ellátást.Ellenkező esetben, ha úgy érzi, hogy a vérnyomása túl magas lehet, és gyorsan le akarja csökkenteni.

Mikor a legjobb a tabletta bevétele, és mikor lehet abbahagyni

Mikor a legjobb a tabletta bevétele, és mikor lehet abbahagyniDr. Osborne azt javasolja, hogy nyugodjon le. Hagyd abba megamit csinálsz és ülj le. Vegyél mély levegőt. Ha úgy találja, hogy ez nem segít, akkor hívja orvosát. Ha ez egy folyamatos probléma, próbálja gyakorlása,megváltoztatása a diéta meg ez eltarthat néhány hétig vagy akár egy hónapig, hogy a hatását, hogy a vérnyomás, így folyamatosan meg dugulás el a legjobb eredményt.Ne feledje, hogy bizonyos esetekben, a vérnyomás meg gyógyszeres kezelésre lehet szükség, ha nem tudja csökkenteni a a diéta, életmódbeli változások.

Ezek a gyógyszerek lesznek a leggyorsabb út meg a vérnyomásszint csökkentéséhez-gyakran csak perceket vesz igénybe, hogy még a vérnyomását is elérje. A megfelelő gyógyszer megtalálása lehet az egyetlen módja a szabályozásának bizonyos esetekben például a rezisztens. A hüvelykujjszabály az, hogy indítsa el a vérnyomás gyógyszerek, és hogy életmódbeli tájékoztató jellegűek nem változások. Ahogy a vérnyomás javul az életmód módosításával,a gyógyszerek elválaszthatók. Figyelembe gyógyszerek, majd az egészséges táplálkozás nem csak csökkenti.

Dr. DePalma mondja, de jelentősen csökkenti orvos válaszol a szívbetegségek kockázatát, a stroke, valamint egyéb szövődmények a . Az egészségügyi szolgáltató olyan gyógyszert javasol, amely a lehető legtöbb előnnyel jár a legkevesebb lehetséges mellékhatással.Magas vérnyomás, amely az Egyesült Államok nagyjából egynegyedét érinti. a felnőttek sok esetben fontos szerepet játszanak a szív-és érrendszeri betegségekben azáltal, hogy növelik az életveszélyes állapotok kialakulásának kockázatát.

Míg az orvosok egyre több receptet írnak fel a magas előfordulhat hogy vérnyomású betegek növekvő számának kezelésére, néhány ember a kezelésének alternatív formáira fordul.Néhány gyógynövények, kiegészítők mutatják ígéret a kezelések, de fontos, hogy óvatosan, amikor kiválasztják őket. Vannak olyan összetevők, amelyek nem szerepelnek a címkén található információk vagy a alternatív kezelése kölcsönhatásba léphet a vényköteles vagy a vény nélkül kapható gyógyszerekkel.

Ahhoz, hogy biztonságban legyen, mindig beszéljen az egészségügyi szolgáltatóval, mielőtt bármilyen új kezelést megkezdene.Ezt az észak-európai növényt prima évszázadok óta szívbetegségként használják. Az orvosi kutatások alátámasztják hawthorn szív-egészséges hírnevét, és általában alternatív kezelésként használják. A Hawthorn hatékony kezelésnek tűnik gyulladáscsökkentő vegyületei miatt.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here