Fungoxil krém – vélemények 2022 – fórum, ár, gyógyszertár, összetétele

0
1321

A Fungoxil kenőcs egy természetes hatóanyagokat tartalmazó készítmény, amit a bőr- körmök és lábgomba enyhítésére hoztak létre. A gombás fertőzések  esélye szinte mindenhol jelen van, legyen szó akár tömegközlekedésről, meleg zokni, zárt cipő víseléséről vagy uszodáról.

A jelenlegi felhasználói vélemények 2022 éve szerint a Fungoxil gombaellenes krém úgy látszik, hogy a hatásos készítmények közé tartozik a lábgomba ellen. A termék használata során a lábgomba, ami a lábujjak között jelentkező viszketés el kellene, hogy tűnjön.

EBBEN A CIKKBEN

Mi is az Fungoxil krém valójában?

A Fungoxil egy olyan gombaellenes készítmény, amelyet a felhám és lábgomba ápolására hoztak létre. Sajnos a gombás fertőzések megjelenhetnek a körmök, tenyér, kültakaró, lábak és könyök bármely területén. Fontos tudni, hogy a gomba fertőzés veszélye szinte mindenhol meg található. A gombák könnyedén összeszedhetőek a tömegközlekedésen, uszodákban, vagy akár a háztartási serek, allergia, nem megfelelő ápolás vagy mind a hosszú ideig viszelt nedves zokni is okozhatja.

A forgalmazó elmondása szerint a Fungoxil olyan természetes hatóanyagokat tartalmaz, amelyeknek hatásosan kellene fellépniük a gombás fertőzések ellen. A termék kenőcs formában kapható, könnyen lehet felvinni a bőrre. A kenőcs állaga egyszerű és könnyű, a felhám hamar beszívja és pontosan ott fejti ki hatását, ahol a gomba jelen van. A gombaellenes készítmény megelőzés céljából is lett létrehozva. A köröm, a lábak és a gyakran gombásodó területek krémezésével a fertőzés elkerülhetőnek kéne lennie.

Fungoxil krém előnyei a gyártó szerint

 • A termék egyik fontos szerepe, hogy segítse enyhíteni a bőrgyulladást.
 • A termék fő feladata, hogy elősegítse a felhám és köröm megújulását és megszüntesse az érdes bőrt.
 • A kiegészítőnek ozzá kellene, hogy járuljon az életteli felhám normál nedvességszintjének fenntartásához.
 • Az egyik fő célja, hogy elősegítse az elhalt hámsejtek eltávolítását.

Fungoxil krém, összetevők, hogyan kell alkalmazni, hogyan működik, mellékhatások, betegtájékoztató

A Fungoxil egy olyan krém, amelyet a gombás fertőzések ápolására hoztak létre. A gombás fertőzéseket különösen egyszerű összeszedni, mint azt valaha gondolnánk. Elég akár csak egy szorító meleg cipő és egy nedves zoknit, a nap végére a láb felhám felpuhul és a gombák azonnal szaporodni kezdenek és viszketés fog jelentkezni. A viszketés nagyon kellemetlen tud lenni, hiszen égető, viszkető érzést lehet majd érezni. A Fungoxil kenőcs hatásosan kellene fellépnie a gomba ellen.

Az alaposan kiválasztott összetevők pontosan ott fejtik ki hatásukat, ahol a lábak legnagyobb szüksége van. A Fungoxil összetevők pontosan a probléma gyökerénél fejtik ki hatásaikat. Egyértelmű, hogy a kenőcs hogyan működik, megosztjuk a Fungoxil összetevők listáját. Az összetétel mellet folsoroljuk azt is, hogy az egyes hatóanyagok mire való.

 • Kamilla kivonat – az a szerepe, hogy segít elpusztítani a baktériumokat a felhám és láb területén.
 • Shea vaj – hozzájárul a bőr megtisztításához és normalizálja a faggyútermelést.
 • Propolisz kivonat – feladata, hogy enyhítse a bőr szárazságát és megszüntesse a viszketés kellemetlen érzését, továbbá hatással kellene lennie a bőr receptoraira is.
 • Kókuszolaj – célja, hogy enyhítse a bőrpírt és a hámlást, továbbá puhítja a bőrt.

Az, hogy a szer hogyan működik, teljesen egyszerű. A fent felsorolt hatóanyagok a megfelelő helyen fejtik ki hatásukat, legyen szó akár köröm gombáról. A hatóanyagok természetes eredetűek, tehát mellékhatások és ellenjavallatok nem jelentkeznek.

A csomag részét képezi a betegtájékoztató, ami pontosan le van írva, hogy a készítményt hogyan kell alkalmazni gombák esetén. Ettől függetlenül leírjük, hogy hogyan kell alkalmazni a megfelelő hatás érdekében.

Ha úgy érzi, hogy probléma van, a bőre rossz, érdes tapintású, az újak között bőr repedés és gyulladás van jelen, vagy viszketés és bőrpír és hámlás, akkor először is vízzel tisztítsa meg a lábát, ahol van a gomba terület. Ezt követően törölje szárazra. Kenje be például a lábát, körmök és egyéb fertőzött területet. Ezt ismételje meg nap 2-3 alkalommal egészen annyi ideig, ameddig meg nem szűnik.

Összegzés:

A betegtájékoztató minden szükséges információt tartalmaz, amit szükséges tudni a készítmény használatához.A Fungoxil betegtájékoztató részletes leírást nyújt a termékről, hogy mi a használata gombák esetén. Nem kell hossza előkészület hozzá.

Fungoxil vélemények, fórum, hozzászólások

Lényeges tudni, hogy a korábbi vásárlók milyen véleményekkel vannak a termékről. Ezt a fórum oldalon lehet megtudni. A Fungoxil fórum oldalon vélemények sokasága van megosztva. A jelenlegi felhasználói vélemények 2022 éve szerint a többség elégedettségét fejezi ki. A hozzászólások mindenki számára elérhetőek.

Ellátogattunk az oldalra és hoztunk néhányat a Fungoxil vélemények közül.

Eladóként dolgozom és az egyenruhánk része, hogy zoknit és egy szoros cipő viselése kötelező. A munka végén, amikor leveszem a cipőt és a zoknit, sajnos sokszor nedves és ennek hatására a lábgomba kialakult nálam. A körmök is kezdtek elszíneződni. Borzalmas volt. Rendszeresen használom a krémet és így nem izzad a lábam, nem fáj és nem repedezik meg a bőr a lábujjak között. A köröm is egészséges.

Melinda, 25

Rendszeres úszó és szaunázó vagyok, az úszodákban a köröm és lábgomba és más gombás fertőzés teljesen normális sajnos. Sokáig semmi nem tudta megszüntetni a körmök és a lábujjak közötti gombákat. Anyám javasolt a krémet, neki a lábát, sok cipő viselése miatt okoz gombás fertőzés. Mióta ezt használom teljesen egészséges a lábam. Különösen figyelek a sarok és a lábújjak közötti részre is. Nekem bevált ez a termék.

Imre, 28

Olyan lábgombát szedtem össze jógázásnál, hogy még a cipőt sem tudtam felvenni. Az emberek mezitláb jógáznak. A lábam bedagadt, vörös lett és iszonyatosan viszketett és közben fájt még a körmök körül is. Ez volt az első élményem a gombás fertőzéssel. Elő is vettem ezt a krémet. Azóta rendszeresen kenem a lábamat ezzel a termékkel és már semmi problémám nincs. Már sok barátomnak is javasoltam és mind elégedettek az eredményekkel.

Ervin, 36

Összegzés:

Az emberek többsége elégedettnek tűnnek a termék hatásával. Ezeket a vélemények alapján lehet megállapítani, ahol beszámolnak arról, hogy milyen eredményeket értek el a termék használatával.

Fungoxil ár, mennyibe kerül

Lényeges információ, hogy az adott készítmény mennyibe kerül pontosan. Elérkeztünk oda, hogy eláruljuk, hogy mennyi a Fungoxil ár.

Annak érdekében, hogy megtudja milyen kedvezmények vannak életben és mennyibe is kerül pontosan az ár, látogasson el a forgalmazó hivatalos honlapjára. Jelenleg egy -50%-os kedvezmény van minden készítmény után.

Összegzés:

Egy mostani akció keretein belül -50%-al olcsóbban lehet megrendelni a készítményt a forgalmazó hivatalos weboldalán.

Fungoxil hol kapható, gyógyszertár

Általában az emberek első gondolata, hogy az ilyen készítményeket a gyógyszertár polcain lehet megtalálni. Ez valóban igaz, azonban a Fungoxil gyógyszertár polcain, raktáraiban nem található meg. Azonban ha a gyógyszertárakban nem elérhető, akkor hol kapható a készítmény? Az a kérdés gyakori és most meg is válaszoljuk.

Teljesen egyszerű, hogy a Fungoxil hol kapható. A forgalmazó hivatalos honlapján keresztül lehet megrendelni a terméket.

Összegzés:

Nem kell mást tenni, mint ellátogatni a forgalmazó hivatalos weboldalára és ott lehet leadni a rendelést, amelyet házhozszállítanak.

Fungoxil amazon, ebay, gyártó honlapja – Magyarország

Lényeges tudni, hogy az ebay és amazon oldalak szinte mindent árusítanak. Azonban nem javasolt a Fungoxil amazon vagy Fungoxil ebay oldalakon való keresése. A Fungoxil gyártó honlapja tartalmazza az eredeti receptúra alapján elkészült készítményt.

A Fungoxil Magyarország biztosítja magyar szolgáltatást. A gyártó honlapja rendelkezik magyar ügyfélszolgálattal és Magyarország teljes területére vállalják a kiszállítást.

Összegzés:

A forgalmazó hivatalos weboldalán keresztül lehet megrendelni a készítményt, amit pár napon belül kiszállítanak a saját címre.

Gyakran feltett kérdések és válaszok:

 • Milyen gomba fertőzés esetén javasolt használni a készítményt?

Különösen bőr, láb, köröm gomba enyhítésére javasolt használni a terméket.

 • Hogyan kell használni a krémet?

Tisztítsa meg a fertőzés területét, kenje be a krémmel, majd várjon, ameddig beszívódik. Ezt ismételje meg napi 2-3 alkalommal.

 • Kiknek javasolt a készítmény felhasználása?

Például minden olyan személy számára különösen, akinek gombás fertőzéssel van gondja a lábak vagy egyéb területen.

 • Mekkora a készítmény kiszerelése?

A készítmény 50ml-es csomagolásban kapható.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here