C-k jobban érzik magukat az év minden napján

0
1160

Hogy ez visszatérjen, hogy boldog legyen, mentálisan jól érezze magát, és örüljön, hogy megtalálja a saját útját. Ezért próbálja meg először magának kialakítani a boldog életet.

¿Bármikor elgondolkodtál azon, hogy neked valójában mi a boldogság? Gondoljon bele egy pillanatra. Képzelje el ideális életét. A tökéletes élet. ¿Hogy van ez? Tedd a fejedbe a lehető legrészletesebben.

  • ¿Hol lakhatok?
  • ¿Milyen az életstílusod?
  • ¿Milyen munkában?

¿Milyen a napod, amikor felkelsz, amíg lefekszel? Ha nem ezt a gyakorlatot hajtja végre vizualizációban, és nem áll le azon gondolkodni, hogy mi a boldogság számodra… aligha lehet boldog az életben. Az életed boldogságra való megtervezése azonban nem elég. Fel kell építenie azt a látomást, amely a tökéletes életéről volt. Ehhez pedig le kell győznie a félelmeit. A boldogság a személyzet legyőzésének, a nem megfelelőségnek és a belső növekedés vágyának is az egyik módja.

Ne feledje: a boldogság nem cél. Bármit megépíthet, amit csak akar, csak apránként, fáradságával. Ne siess. Élvezze az utat. Kerülje a türelmetlenséget. Szüksége lehet-e egész életre, hogy megvalósítsa ezt a jövőképet?  Gondoljunk csak az Eiffel-toronyra vagy a székesegyházra. ¿Hogy van ez? Kő kövönként. Lépésről lépésre. Tehát örülni kell, mielőtt teljesítené az egyéni Sagrada Familia-t. Ne feledje azt is, hogy a boldogság is egy egyensúly.

EBBEN A CIKKBEN

A harmónia a repülőgép személyzete és a szakmai

Mondod ezt? Mert anélkül, hogy örülne a profi szintnek, nem fogja elérni az egészet az életben. Tehát jól érzi magát azzal, hogy munkája méltányosan (vagy sokat) járul hozzá a globális boldogság állapotához. Egy olyan munka, amelyet elkeserít, eluralkodik rajtad, és csupán annyira mérgező a boldogságra, mint egy életre szóló személyes szürke, amelybe beletelepítette az elégedetlenséget.

Ne feledje: két sík; személyes és szakmai. Mindkettő összhangban van. Ez azt jelenti, hogy mindegyiküknek csak a dózisa, hogy kiegészítsék és tökéletesen összeolvadjanak a boldogságról alkotott elképzelésben. Tehát ahhoz, hogy boldog legyünk, nem elég dolgozni azon, ami tetszik, vagy akár szeretsz. Sokkal több: Ha ilyen profit töltesz, akkor valószínűleg a személyzet nagyon drágán fog fizetni.

Valójában ez az egyik fő probléma, amellyel sok digitális vállalkozó szembesül. Oké, tudjuk, hogy különböző elképzelések vannak arról, hogyan lehet boldogan élni, és hogy mindenkinek meg kell találnia a boldogságot az utadban. De van egy recept, amely segít jól érezni magát az életben és boldogan élni? Ismét hadd beszéljen a tudományról, és ez az, hogy megmondja az összetevőknek, hogy főzzenek egy jó ételeket a boldogságtól.

Mert igen, vannak olyan trükkök, hogy boldog légy, amelyeket már a mai naptól alkalmazhatsz az életedben. Itt van a 18 legjobb tipp, hogy boldog legyek ¿Emlékszel a boldogságról szóló tanulmány következtetéseire? Emlékszel, hogy megbeszéltük a 3 C-t? Nézzük meg részletesen, mit mond a tudomány a hozzájárulás, a növekedés és a törődés fontosságáról, hogy tudják, mit kell tenni a boldogság érdekében.

Közreműködése – Döntsön úgy, hogy színész, és nem áldozat

Akcióba lép. Vállalj felelősséget az életedért, hagyd abba a sebek nyalását és ne panaszkodj. Ha nehézségekkel vagy problémákkal szembesülsz, kifogásokkal véded magad, bűnösnek látszol, és magadon kívül felelősnek találsz magadon, beleesel az önelégültségbe és eltávolodsz a boldogságtól. A boldogság a hozzáállás. Tehát minden nap figyeljük a cselekedeteiteket és az aggályokra, kihívásokra vagy problémákra adott reakcióit.

Hozzájárulás – kíséri és segít másoknak. ¿Szeretnél boldogabb lenni? Empatizáljon, ossza meg és működjön együtt olyan önzetlenül. Parkold le az egódat, és tedd magad mások álmának szolgálatába. Bebizonyosodott, hogy kapcsolatba kerül más emberekkel, és segít nekik céljaik elérésében, hogy Ön jobban érezze magát, és boldogabb legyen.

Közreműködése – Csináljon valami szépet valakinek. Szorosan kapcsolódik az előző tipphez. A jó cselekedetek és a jó cselekvés másokkal kettős pozitív hatással bírnak benned: jólétet generálsz, és ezt a jó érzést te magad is arra készteted, hogy agyad felszabadítsa az endorfint, az örömhormont. Ezen túlmenően, ha helyesen cselekszik, a lelkiismerete nyugodt, és többek között jobban alszik (valami elengedhetetlen a jó érzéshez és a boldogsághoz, amint később látni fogja).

Közreműködése – Mentsd meg a bolygót

¿Lehet-e boldog egy szennyezett, büdös, piszkos és elpusztult világban? Nem hiszem, hogy lehetséges. Gondoljunk csak a műanyagokkal teli óceánokra, a nem lélegző légkörű városokra, a tüzekre… ¿Milyen érzelmeket ébreszt?

Negatív, igaz? A boldogság kialakulásához egy egészséges élőhelyre van szükség. Ehhez a környezet védelme segít abban, hogy boldogabbak legyünk.

Ezenkívül a bolygó gondozása az állatok és a növények gondozása. És garantálja a jó helyet a jövő generációk számára is. Valami többre gondol, mint te. Valami jót csinál. És ne feledje, mi történik, ha jót cselekszünk.

Közreműködése – Adományozás anélkül, hogy számítanánk a fogadásra. Az adakozók megkapják, mondják az amerikaiak. Da örömére, mérés nélkül ad, tekintettel arra, hogy belőled, mivel te is így vagy, és úgy érzed. Ha szívből adsz, és nem vársz semmit cserébe, kerüld a csalódást és a csalódást. ¿Eredmény? Könnyű boldognak lenni.

Azonosítsa Szent Családját. Miért fontos és hasznos meghatározni az élet ideális jövőjét, hogy boldogabb legyél? Év 365 napján dolgozni rohanás és stressz nélkül. Iránytű, amikor kétséges időszakokon megy keresztül. Rövid távon az eredmények jobb relativizálása biztosan nem lesz olyan jó, mint vártuk.

Építeni örökségét, ahelyett, hogy az élet forgatagától vezérelt életet élne. A figyelem megtartása érdekében. Gyere, hagyd, hogy létrehozd a Sagrada Familia-t. Ehhez tegye a következőket:

Képzelje el magát 25 éves korában, és írja le az életének egy napját. Minél részletesebben csinálod, annál jobb, mert ami nincs megírva, elvész. Hogy igen, ne nézzen ki annyi részletet, mint a látása 10 éves koráig. De próbáljon egyértelmű keretet meghatározni.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here