Azt tervezi, hogy vesz egy autót, hogyan kell fenntartani?

0
997

Olyan hangulatod van, hogy kocsit veszel? Talán te döntöd el, melyik kocsival legyen gond. Amikor egy autó, fontos megérteni, hogy milyen konfiguráció a motor használt az autó, amit vesz? Sok autó van a piacon, hogy nem sok különbség a motor konfiguráció.

A különbség csak a belső és a külső. Az emberek gyakran vásárolnak drága szekereket nézegetve a kilátást. Ha a kulcs nem valódi, ez az eszköz megakadályozza, hogy a motor elinduljon, miközben a bypass motorrendszer engedélyezve van. A rendszer lemásolja a kódot a kulcsról, majd létrehoz egy új kulcsot, ami megakadályozza az autó számítógépét.

A folyamat nem tartott sokáig, és az autótolvajok sok nyugati országban használják.Nem kell autószakértőnek lenned, hogy vigyázz az autódra. Csak néhány dolog lehet tartani az autó teljesen tökéletes.

EBBEN A CIKKBEN

Hogyan kell fenntartani az autót?

Azonban, ez más, hogy ha az autó egy nagy probléma, akkor csak akkor lesz képes megoldani egy félkatonai szervizközpontban. De ha rendszeresen vigyázni az autó egy rövid ideig, lesz nagyon kevés lehetőséget, ha van, hogy költeni egy csomó pénzt, hogy az autó jobb. DD Car Care tudni ebben az időben az easy Funde. Így vezetni.

Az ismétlődő verseny és sebességcsökkentés miatt az autó motorja és fékei nyomás alatt állnak, így egy kényelmes autóval csökkentve a karbantartási költségeket. Nagyon fontos, amikor elindítja a motort. Jobb, ha verseny az autó gyorsabb, hagyja, hogy felmelegedjen a normál állapotban.

Ne tartsa a napon, a biztonsági felelősség a hasított félkatonai nem a tiéd. Ha a belső az autó rossz lehet egy drága üzlet. Próbálja tartani az autót, amennyire csak lehetséges az árnyékban. Az erős napfény miatt a belső tér műanyag színe elhalványul. Milliókat fektethet be, hogy megvegye az autót, mert az autó a második otthona, így költhet egy kicsit többet, hogy az árnyékba.

Akkor ellenőrizze az olaj minőségét

Olaj ellenőrzés rendszeresen ellenőrizni, hogy fenntartsák az olajszint, így a motor élettartama nyugszik az olaj. Nem szükséges, hogy ellenőrizze az olajat csak a szolgáltatás során.

Amikor a motor olajszintjét látja, ellenőrizze, hogy az autó motorja ki van-e kapcsolva. Ha nem tudja, hogyan kell ellenőrizni az olajszintet, olvassa el a használati utasítást.

Az olaj ellenőrzéséhez vegye ki a dip botot, tisztítsa meg alaposan, majd adja hozzá az olajhoz. Ha az olaj eléri az alsó határt, jobb, ha nem adjunk hozzá több olajat. Akkor ellenőrizze az olaj minőségét. Ha az olaj úgy tűnik, hogy tisztítani a dip stick, megérteni, hogy az olaj rendben van.

Ha elsötétül, cseréld ki. Rendszeresen ellenőrizze a levegőt. Ha kevés a levegő az autó kerekeiben, veszélyes a futás, és hatással lesz az autó futásteljesítményére is. Szóval nézd meg a kerekek levegőjét. Ellenőrizze, hogy hetente egyszer előtt vagy előtt egy hosszú utazás. Ez a munka bármilyen benzinkútnál elvégezhető. Sokszor, mint a mérő a szivattyú nem tökéletes, hogy a nyomásmérő.

Ellenőrizze a rendszer szükséges berendezések az autó

A rendszeres szolgáltatás azért fontos, mert befolyásolja az autó teljesítményét. Ezért ne kompromisszumot a szolgáltatás az autó. Vagy kap az autó szolgálat a szervizközpontban, vagy segítséget egy tapasztalt mauzóleum.

Ne hagyd el az autót anélkül, hogy ne gondolnál az új helyre. Olvassa el az utasításokat szórólapot, amikor az emberek vásárolni az autót, de ne szánjon időt, hogy olvassa el az utasításokat szórólapok. Ez rossz szokás.

Ez az alkalmazás a hirdetések által támogatott. Ellenőrizze a rendszer szükséges berendezések, mint például a kompresszor az autó, hűtőszekrény gáz, kondenzátor, bővítő szelep és lift.

Eső esetén, amikor a levegő AC-ből jön le, a nedvesség által okozott hó stabilizálódott, és AC azonnal leáll, hogy kijavítsa, de hagyja, hogy a ventilátor tovább fusson. Meg fogja oldani ezt a problémát. Ha a váltóáramú levegő hűtése leáll, az azt jelenti, hogy a váltóáramú gázt kikapcsolják és feltöltik.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here