10 hiba, amelyen akkor teszel, ha fogyni akarsz

0
1251

Mesélünk a betegeknek barátaikról, akik panaszkodnak, hogy nem gyengülnek, bár azt mondom, hogy minden nap többet költözöm be, és hogy egészséges vagy kevesebbet eszek. És az egész test egészségi állapota és egészségi állapota miatt aggaszt minket, szeretnénk ma megmagyarázni, miért nem sikerül néhány embernek megszabadulnia a kilóktól, és hogy élvezze a jó általános állapotot !

Röviden, ez egy sor olyan hiba , amelyben azok az emberek elkövetik azokat a hibákat , amelyeket könnyedén ki lehet javítani a végéig, ha valóban akarnak, és ha egyszerű tanácsokkal találkozik. Melyek azok a fő hibák, amelyeket elkövet, amikor fogyni szeretne: Univerzális receptek.

Ha úgy gondolja, hogy ami működött, hogy barátja legyen az akarata és ön, akkor rettenetesen téved! Minden ember egyedi, ennek oka november mindegyike gyengül. Különböző testeink vannak, különböző igényeik vannak és eltérő életstílusunk van, olyan recept létezik, amely általánosan érvényes minden fogyni vágyó ember számára.

Természetesen vannak az egészségre és a józan észre vonatkozó általános elvek, amelyekről a folytatásban beszélünk. Mindenekelőtt azonban úgy dönt, hogy fogyni szeretne, meg kell értenie, hogy teste egyedülálló, és amelynek testreszabott tervre van szüksége, valamint egyensúlyra van szüksége a mozgás, a táplálkozás, a hidratálás és a pihenés között.

EBBEN A CIKKBEN

A türelem hiánya és a tervezés komolysága

Egy másik gyakori hiba az, hogy nincs türelmünk, vagy … „megcsal”. Az egészséges gyengülést időben, türelemmel és odafigyeléssel kell elvégezni, nem pedig nagyon rövid idő alatt. Szüksége van arra, hogy megismerje a változásokat és a tavaly májusi hosszú gyengülési folyamatokat, mind a karbantartás tovább tart májusban, mindez egészséges életmódgá alakul.

Az ilyeneknél nagyon fontos, hogy ne csaljanak meg, és a tervezett tervet kézben tartsák. Ez elszántságot, akaratot és kitartást jelent! A tervtől való bármilyen eltérés néhány lépést jelent visszafelé, ami a tényt nagy csalódottsággal és nyilvánvalóan azzal magyarázza, hogy nem gyengül.

Túl kevés étel. A május egyikében gyakran találkoztak olyan hibákkal, hogy fogyni akaró emberek, nagyon-nagyon keveset kell enni. Vagy hogyan lehet népszerűvé tenni az „éhséget”. Ha éhen hal, a test meggyengültnek érzi magát, de ez nem azt jelenti, és lefogy. És még ha így is tesz, ez nem azt jelenti, hogy gyenge, egészséges és tartós.

Minden testnek naponta szüksége van bizonyos számú kalóriára, ez azt jelenti, hogy ha májusban minden étkezésnél kevesebbet eszik, mint amennyit a testhez kér, ne fogyjon.
Nem mondhatunk semmit azokról, akik mindennap edzőterembe járnak, nagyon erősen húzzák őket, de teljesen kaotikusan és egészségtelenül étkeznek!

Táplálkozási szakember hiánya, személyre szabott menetrend. Az egészséges táplálkozás azt jelenti, hogy be kell tartani néhány fontos táplálkozási szabályt, figyelni a saját testére és az általa fizetendő tiszteletre. Ehhez azt javaslom, hogy forduljon orvoshoz táplálkozási szakemberhez, hogy értékelési jogot biztosítson, és megfelelő szintű testületet biztosítson Önnek, ételének preferenciáit, orvosi előzményeit és életstílusát. Miután ilyen jól tudta, a Kinetic Fit ártalmatlanítsa egy orvos táplálkozási szakemberét, akit elvár egy személyes táplálkozásra szakosodott szoftverrel!

Diéta a stílusos élet helyett

Ha úgy érzi, hogy a karcsúsító folyamat rövid és jól meghatározott időszakkal rendelkezik, be kell jelentenie, hogy ismét téved! Az egészség gyengülése fontossági fontosságot jelent, és az egészséges étel életmódjának átalakítását.

Alapvetően megtudhatja, hogy melyek a kombinációk a legjobban, mit gyarapítanak a testében, milyen az étel hizlalása, melyik az Önnek megfelelő ételmennyiség, és hogyan örül az ön egészséges életmódjának nélküled, korlátozásokat szabok és nem legyen csalódott.

Csodatermékek, amelyek fogynak. Mindenféle történetet hallunk olyan emberektől, akik úgynevezett rejtélytermékeket próbálnak ki, amelyeken vagy a tévében, vagy a kíséretükben találkozunk, olyan ismerősökhöz, akik szerint ez egy termék miatt meggyengült.

Amellett, hogy valakinek lehetősége nyílt arra, hogy ne menjen hozzád, ez a „csodálatos eredmény” gyengíti a testedet, és segít hirtelen lefogyni, mit jelent a hízlaló hát, ami inkább május gyors és május magas. Ezenkívül fennáll annak a veszélye, hogy a May több kárt okoz, mint hasznot, ami súlyos betegségeket okoz Önnek.

Elégtelen képzés. Ismerjük mindazokat az érdekes üzeneteket, amelyek azt mondják, hogy a mozgás akár napi 30 perc is legyen. A májusi időszakra sokszor az a mozgalom, amely szerintünk egy helyről a másikra mozog, vagy annál inkább a háztartás tevékenysége.

De novemberben itt beszélünk arról, hogy elmegyünk az edzőterembe és az a-, és megfelelően és intenzíven dolgozzuk a testet. Ez azt jelenti, hogy komoly izzadsággal és gyorsított légzéssel kell engedni. Csak akkor, amikor a test eredményeket kezd adni!

Képzés felesleges

Most nem esik bele a másik végletbe, amelybe túl sokat rajzol az Ön és teste! Hiszen ez nem elég a verejtékezéshez és a gyorsabb lélegzéshez, ha nem teszi meg azt, aminek lennie kell, ha nem az izmokat a megfelelő módon mozgatja, és ha nem, akkor kifizeti az ehhez szükséges időt.

Túl sok stressz. Ha folyamatosan stresszes és aggódik a súly mellett, akkor nem segít az egész testnek legyengülni. A stressz akadályozza a fogyókúra folyamatát, és fenntartja a nyomorúság állapotát. Javaslom Önnek, hogy minden héten lazítson egy masszázzsal a Kinetic Fit-n, és hagyja magabiztosan a gyógytornászok kezét!

Személyi edző hiánya. Igen, rendben van, ha otthon mozogsz, de ha valóban eredményt érsz el, akkor érdemes eljutnod egy rehabilitációs ellátás központjába, amely nemcsak a fogyásban segít, hanem abban is, hogy egészséges maradjon a tested. És amint látja, a Kinetic Fit a májusi magas beosztású orvosi rendelő Iasi gyógyulásához, ahol visszanyerheti a jó élet és az öröm állapotát!

Meg akarja győzni magát? Látogasson el hozzánk a Str. Utca . Lázár sz. 27 Palas-szel szemben üljön le beszélgetve a gyógytornászok csapatával, és ütemezze be magát az egészségének és a legyengültnek az arányosítására!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here