A kapcsolatot hulladék, tárgyak, ürülék anyag, talaj vagy az emberek szennyezett, kapcsolódó szokások, valamint a nem megfelelő higiénia. Nagyon gyakran előfordul, hogy ezek a körülmények, a közlekedési, hogy hordozza a tojás belsejében a test, az egyén által képviselt a kezét, amely érintse meg a szennyezett tárgyat, mielőtt végzett véletlenül a szájába (például enni), anélkül, hogy először megfelelően mosott.

Hogyan fordul elő parazita fertőzés ?

Hogyan-fordul-elő-parazita-fertőzés

A nem-kézmosás, az a viselkedés, ami tükrözheti egy gondatlanság (a gyermekek, például nagyon elterjedt), vagy egy nem megfelelő létesítmények, ahol tudják venni a megfelelő ellátást a személyes higiénia (ez mi zajlik a legszegényebb Országok).
Az egyszerű bőrrel érintkező talaj vagy azzal szennyezett tárgyak a lárvák bizonyos bél férgek, beleértve azokat is, mert Anchilostomiasi (Ancylostoma nyombélfekély, illetve Necator americanus), valamint Strongiloidiasi (Strongyloides stercoralis).

A lárvák az Ancylostoma nyombélfekély, Necator americanus, valamint a Strongyloides stercoralis különbözik a többi lárvák, mert behatolnak a fogadó szervezet keresztül az a része, bőr, (különösen a kezek, lábak), hogy kapcsolatba került velük.

Kíváncsiság

A széklet egyének bél férgek jelentenek lehetséges jármű adás, mert tartalmaz a tojás ezek a férgek.
Azonban ez adja meg, hogy ez a körülmény NEM egy példa a fertőzés a interhuman közvetlen. Az ok egyszerű: a tojás tartalmazza a széklet egy személy bél férgek, kell 2-3 hét székelés után pedig optimális körülmények között a hőmérséklet, illetve a páratartalom, a váltáshoz a nem-embryonated, mind a nem-gaz embryonated, majd a gyom.

Kockázati tényezők Hogy ösztönözze a fertőzéseket, amelyet bél a férgek különböző tényezők, feltételek, beleértve a következőket:

Rossz szokások, egészséges életmód;
Az képtelenség, hogy biztosítsa a megfelelő szennyvízelvezetés megoldása;
A nem mosom meg a zöldséget szennyezett talajok;
A túlzsúfoltság;
A szegénység;
A jelenléte immunszuppresszió (ezért csökken a hatékonysága az immunrendszer), valamint a betegségek okozhatnak immunszuppresszió (pl: HIV);
Az emberi ürülék, mint a műtrágya;
A fiatal korban.
Utazási maradni azokban az Országokban, ahol bizonyos adták, bélférgesség ellen is honos.

MERT A BÉL FÉRGEK LEPIK EL KÖNNYEDÉN A GYEREKEK?

MERT-A-BÉL-FÉRGEK-LEPIK-EL-KÖNNYEDÉN-A-GYEREKEK

Gyermekek különösen alkalmasak betegségek által bél férgek miatt, az éretlenség, a rendszerek az immunrendszer védelmi, valamint azért, mert az erős tendencia, hogy elhanyagolják a jó szokások, a higiéniai vagy egészségügyi.
A mechanizmus, amely a bél férgek, amelyek elszaporodtak a belek az emberi lény?

Miután az akaratlan lenyelés által az emberi lény, a kéz, az élelmiszer, a tojás, a bél férgek éri el a duodenum, az első része a vékonybél.
A duodenum, meg a támogatást a táplálkozási van szükségük annak érdekében, hogy kelnek, egyre lárvák, valamint, hogy nyitott egy átjárót a bél falán; a kapun, a lárvák vándorolnak a véráramba,

majd ezt követően elérjük a tüdő hajszálerek, ahol egy ideiglenes rendezése, úgy, hogy ad nekik egy bizonyos mértékű növekedés.
Tíz nap után a település a hivatal a tüdő, ezek a lárvák kezdődik a felemelkedés, a légcső, kedvelt például a köhögést, amíg el nem éri a oropharynx; szintjén a oropharynx, vagy részben megszűnik, a köpet, részben lenyelte.
Az arány a lárvák lenyelik egyértelműen az egyik klinikai kamat; ezeket, sőt, a nyom, az emésztő rendszer, gyere át, mint a tojást, ne megint a vékonybélben, ahol megtalálják a megfelelő tápanyagok, hogy a teljes érés (az átmenet a lárva, hogy a worm).
Tünetek, szövődmények

A tünetek a fertőzés által bél férgek típusától függ elminta pest, a fejlődési szakaszban (lárva, vagy a féreg felnőtt), a pontos hely (általában ez bél, de vannak kivételek), valamint az úgynevezett töltés a parazita (vagyis az a szám, a paraziták megfertőzik a testet).
A klinikai tünetek a leggyakoribb emésztőrendszeri jellegű áll:

Hasmenés (vizes, vagy keverve nyálka, vér (vérhas);
Hasi fájdalom;
Hányinger, hányás;
Gáz a bélben, majd érzése, haspuffadás.

Mik a paraziták tünetei ?

Mik-a-paraziták-tünetei

Azonban vannak: adták, bélférgesség ellen (pl. a parazitás fertőzések), amely lehet, hogy szisztémás következményei, társuló vérszegénység, táplálkozási hiány, valamint a gyermekek, csökken a növekedés, a magassága, súlya;
adták, bélférgesség ellen (például: ossiuriasi) okozhat viszketést az anális vagy vaginális;
adták, bélférgesség ellen (például: ascaridiasi), amely képes a köhögés, a vérnyomokat, a köpet, vagy igazi tüdőgyulladás;
adták, bélférgesség ellen (például: egy a schistosomiasis), amely rábírja a fibrózis, a máj, a hepatomegalia, splenomegalia, valamint portális hipertenzió, hasonló a portális hipertenzió a májzsugor;
adták, bélférgesség ellen (például: más a schistosomiasis), amelyek befolyásolják az urogenitalis rendszer, okot adó tünetek is, mint például haematuria, dysuria, húgyúti frekvencia, valamint a progresszív kár, hogy a bélrendszer;
adták, bélférgesség ellen (például: anchilostomiasi, valamint strongiloidiasi) okoz, a területen a bőr penetráció a lárvák, erythema papulo-vescicoloso viszketés, csalánkiütés, és/vagy a kialakulását egy bőr alatti alagútban viszket.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét