Variconis gél – vélemények 2021 – fórum, ár, gyógyszertár, összetétele

0
995

A Variconis egy olyan gél, amely a gyártó szerint azért készült, hogy segítséget nyújthasson a visszeres panaszok csökkentésében. A tünetek kialakulása nagyon sok mindenkit érinthet, és amellett, hogy nem szép látvány, számos egészségügyi problémát is okozhat. A visszerek kialakulását legtöbbször a nem megfelelő vérkeringés eredményezheti.

Éppen ezért – a termék készítőjétől származó információk szerint – a megalkotásakor olyan természetes összetevőket szerettek volna ötvözni, amelyek együttes eredményének köszönhetően segíthet a vérkeringés serkentésében és az erek megerősítésében is komoly szerepet kellene játszania. Szeretne több mindent megtudni a termékről? Cikkünkben részletesen bemutatjuk, hogyan fejti ki hatásait a gél, hol kapható, illetve ismertetjük a jelenlegi felhasználói véleményeket 2021-ből.

EBBEN A CIKKBEN

Mire jó a Varicornis gél?

A visszér egy olyan probléma, amely nőket és férfiakat egyaránt érinthet. Sajnos sokan nincsenek tisztában azzal, hogy nem csak esztétikai kellemetlenség, hanem több betegség kialakulásában is szerepet játszhat, amelyek fájdalmat is okozhatnak. A gélnek a gyártó állítása szerint a visszér és az általa okozott probléma csökkentésében kellene segítséget nyújtania.

A honlapon található információk szerint a Varicornis különböző természetes összetevőket tartalmaz, amelyeknek köszönhetően átfogóan segíthet a vénák megerősítésében, támogathatja a visszér elleni küzdelmet, és megfelelően használva megszüntetheti a fájdalmat. A gyártó tájékoztatása szerint azonban nemcsak a tüneteket csökkentheti, hanem azáltal, hogy serkentheti a vérkeringést az érfalakat is megerősítheti, és segíthet megszabadulni a visszereket okozó érrögöktől is. Tehát széleskörű támogatást kellene, hogy nyújtson a betegség kellemetlen tünetei ellen.

A Variconis gél előnyei a gyártó információ szerint

 • Segíthet megszabadulni a visszér betegség kellemetlen tüneteitől.
 • A gyártó állítása szerint növényi összetevőinek köszönhetően mindenki számára biztonsággal használhatónak kellene lennie.
 • A készítő információi szerint a fő hatása kellene, hogy legyen, hogy az érfalakat erősíti, így segítheti a vér áramlását a vénákban.
 • Támogathatja a vérrögök megszüntetését, amelyek a visszerek gyakori kiváltó okai lehetnek.

Variconis gél, összetevők, hogyan kell alkalmazni, hogyan működik, mellékhatások, betegtájékoztató

A Variconis összetevők kombinálásával a gyártó szerint olyan hatást kellene elérni, amely segítséget nyújthat a meglévő visszeres tünetek csökkentésében, saját állítása szerint mellékhatások nélkül.

 • A különleges összetevők közül az Aloe Vera az egyik, amely tágíthatja a vérereket, miközben rugalmassá teheti azok falait.
 • A nagylevelű csodamogyoró a helyi vérkeringést fokozhatja.
 • A vadgesztenye hatóanyagai gátolhatják a trombózissal járó visszérgyulladás kialakulását, valamint vérhígító hatással is rendelkezhet.
 • Végül pedig a levendula könnyű érzést biztosíthat a lábnak és csökkentheti a fáradtságot.

Látható tehát, hogy a gyártótól származó információk szerint a Variconis összetevők nem tartalmaznak semmilyen mesterséges adalékot, a betegtájékoztató pedig minden szükséges információt érint, így ajánlott az első használat előtt elolvasni azt.

És hogy pontosan mire való a gél és hogyan kell alkalmazni? Az, hogy hogyan működik, rendkívül egyszerű. Ahogy azt a gyártó is írja, a termék összetétele miatt egy több lépcsős folyamat alatt kellene, hogy visszaállítsa a lábak eredeti állapotát a használata közben. Egyrészt az érbillentyűk működésének a helyreállításában játszhat szerepet. Ez azért fontos, mivel a visszerek egyik kiváltó oka az lehet, hogy a vénás érbillentyűk nem zárnak rendesen, amely végül vérpangást eredményezhet.

Normális esetében a vénák alulról felfelé szállítják a vért a szív felé, ami azonban vérpangás esetén az alsó végtagokban maradhat. Tehát azzal, hogy támogatást nyújthat a vérkeringés helyreállításához, tápanyagellátást kellene biztosítania az erek számára. Emellett meg kellene hogy erősítse az érfal belső felszínét, ezáltal az erek ellenállóbbá és rugalmasabbá válhatnak.

Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy hogyan kell alkalmazni? A gyártó ajánlása szerint ahhoz, hogy kedvező eredmény legyen elérhető, egy kevés krémet fel kell vinni a problémás területre a lábon, és megvárni, amíg teljesen felszívódik. A honlapon található információk szerint mindezt minden nap egy-két alkalommal ajánlott megismételni 28 napig. Ha követi a Variconis betegtájékoztató információit, amelyben az esetleges ellenjavallatok is megtalálhatók, akkor rendkívül egyszerű dolga lesz. Az tehát, hogy hogyan működik, elérjük-e a megfelelő eredményt, csak azon múlik, hogy betartjuk-e a gyártó által javasolt használati módot és időt.

Összefoglalás:

A Variconist alkotó természetes összetevők felsorolásával bemutatjuk, milyen hatásai lehetnek a terméknek, emellett ismertetjük azt is, hogyan kell alkalmazni a terméket a maximális hatás eléréshez.

Variconis vélemények, fórum, hozzászólások

A gyártó számára fontos a Variconis vélemények nyilvánosság tétele és a vásárlók visszajelzése, amely alapján a leendő használók is meggyőződhetnek róla, hogy a számos pozitív hatás nem átverés. Éppen ezért az oldalon található fórum számos beszámolót tartalmaz például arról, hogy a termék hogyan segíttethetett egy-egy ember tünetein, hogyan járulhatott hozzá azok csökkentéséhez, és egyértelműen látható, hogy megfelelően alkalmazva akár komoly változás elérésében is segíthet. A hozzászólások teljesen nyilvánosak, és a vélemények kizárólag a készítmény felhasználói által tapasztaltakat tartalmazzák.

Jelenlegi felhasználói vélemények 2021, amelyek a Variconis fórum oldalán olvashatók:

Fodrász vagyok, így gyakori, hogy munka közben egész nap állok. Sokat olvastam róla, mielőtt elkezdtem használni, de először azt gondoltam, hogy átverés. A természetes összetevők azonban meggyőztek, és már az első használat után sokkal könnyebbnek éreztem a lábam. Pár hét után gyorsan javult a lábam állapota, a fájdalom eltűnt, azóta pedig az erek állapota is sokkal jobb lett.

Klaudia, 43

Családi adottság ez nálunk, így természetesen nálam is jelentkeztek a tünetek. Ez nagymértékben befolyásolta az életem, például melegben is csak nadrágot hordtam, hogy eltakarjam az ereket. Aki sokat áll, és ezért ugyanezzel a problémával küzd, biztosan átérzi ezt. A természetes megoldásokban hiszek, ezért olyan növényi összetevőket tartalmazó termék után kutattam, amit egyszerű használni és nem befolyásolja a mindennapjaimat. Szerencsére gyorsan hatott, és nemcsak a tüneteket mérsékelte, de eltűnt a duzzanat és az ereket is megerősítette, a legjobb pedig, hogy azóta pedig bármit felvehetek végre.

Ágnes, 38

Napközben sokat kell állnom, sokszor este már járni is alig tudtam a visszér okozta fájdalom miatt. Végül az emberek véleménye és a hozzászólások alapján a kompressziós harisnyát lecseréltem a gélre, és újra hordhatom a korábban használt gyönyörű ruháimat is.

Karolina, 27

Összefoglalás:

A termék honlapján megtalálható vélemények a valós felhasználók véleményét tükrözi, amelyből három pozitív vélemény bemutatásra is kerül.

Variconis ár, mennyibe kerül

Elterjedt nézet az, hogy a jó termékek nagyon sokba kerülnek. Ez a gél a gondosan összeválogatott természetes összetevőknek köszönhetően segíthet a panaszok enyhítésében, és ez az oka annak, hogy a Variconis ár kedvező.

Aktuális és hivatalos információt arról, hogy mennyibe kerül, mindig a honlapon lehet találni.

Összefoglalás:

A Varicornis, amely segíthet a panaszok enyhítésében, a természetes összetevőknek köszönhetően kedvező ár kapható.

Variconis hol kapható, gyógyszertár

Mostanra sokakban felmerülhetett már a kérdés, hogy a Variconis hol kapható? Megtalálható-e a Variconis gyógyszertár polcain? A gyártó tudatosan döntött úgy, hogy a terméket nem lehet gyógyszertárakban kapni. Ennek oka, hogy nem szerették volna, hogy a gyógyszertár kínálatában megtalálható más, szintetikus módon előállított termékekkel egy polcra kerüljön a hosszas kutatómunka eredményeként megalkotott, természetes összetevőket tartalmazó termék.

És hogy akkor hol kapható? Annak érdekében, hogy bárki minél előbb megkaphassa azt, egy saját értékesítési rendszert hoztak létre. A honlapon található rendelés menüpont alatt csak a nevet és a telefonszámot kell megadni, elfogadni az oldal alján található cookie szabályokat, és a rendszer el is kezdi feldolgozni a rendelést.

Összefoglalás:

A Variconist a gyártó honlapján lehet beszerezni, gyógyszertárban nem, aminek oka, hogy nem szeretnék, ha keveredne más, szintetikus összetevőket tartalmazó termékekkel.

Variconis átverés, amazon, ebay, gyártó honlapja – Magyarország

Tehát ha gyógyszertárban nem kapható, akkor hol lehet megvásárolni a Variconist Magyarország esetében? Megtalálható a Variconis amazon oldalakon, ebay-en is akár. Fontos azonban tudni azt, hogy ha valaki valóban az eredeti terméket szeretné megvásárolni a legkedvezőbb áron, akkor a Variconis gyártó honlapja lesz a legjobb forrás.

A Variconis ebay illetve amazon forrásai ugyanis sok esetben megbízhatatlanok. A Magyarország területén élő vásárlók számára a gyártó honlapja az ideális választás, hiszen ott hivatalos forrásból és biztosan az eredeti terméket lehet beszerezni.

Összefoglalás:

Bár a termék több online forrásból is beszerezhető, ha mégis biztosak akarnak lenni a vásárlók abban, hogy az eredeti terméket kapják, akkor a gyártó weboldalról rendelik meg.

Gyakran ismételt kérdések és válaszok:

 • Mitől különleges ez a termék?

A gyártó csak növényi alapanyagokat használ fel a gyártás során, amelyekkel a célja, hogy természetesen módon segíthessen a tünetek a csökkentésében.

 • Hogyan ajánlott használni a terméket?

A gyártó által készített betegtájékoztató szerint 28 napon keresztül kell használni, minden nap egyszer.

 • Hol lehet beszerezni a készítményt?

A hivatalos magyar beszerzési forrás a gyártó weboldala.

 • Milyen hatásokat észlelhetünk a gyártó szerint?

A gyártó honlapja szerint a legfontosabb, hogy a lábak könnyebbé, az erek pedig rugalmasabbá válhatnak.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here