Tervezze meg céljait azok elérése érdekében

0
1165

Ha valami nagy dolgot szeretnél felépíteni az életedben, nincs több lehetőséged megtanulni egy feladatot nagyra és megfizethetetlennek megtanulni, és megtanulni apróra darabokra bontani, hogy tovább haladj a cél felé.

Oszd meg és uralkodj. De hogyan folytathatnánk nagyon nagy dolgok létrehozását anélkül, hogy azt kockáztatnánk, hogy elborítanánk magunkat vagy aggódnánk a csúcs elérése miatt? Tervezés. Ha óriási dolgot akar létrehozni, elengedhetetlen, hogy képes legyen megérteni, hogy mi az a műveletsor, amelyet végre kell hajtania.

EBBEN A CIKKBEN

A fő gondolat az aprítás és a sorrend létrehozása.

A Ha megvan a nagy darab, a többi darab teljesen lényegtelen. A hangsúlyt és minden energiáját arra kell fordítania, hogy megfeleljen a darab egyes elemeinek. És így mehet az összes darab befejezése.

Tanuljon meg vagy próbáljon ki valami újat. És láttuk, hogy a tanácsok között, hogy boldogabbak legyünk az életben, színésznek kell lenni, és nem áldozatnak. A „színész” az „akcióból” származik. És pontosan ezt kell tennie: cselekednie. Próbálj, kísérletezz, tanulj, légy nyugtalan, kíváncsi. Ne rendezd. Légy céltudatos .

Ápolja a kapcsolatokat, és vegye körül magát pozitív és boldog emberekkel. Átlag vagy azon 5 ember között, akikkel körülveszed magad. Jim Rohn, a vállalkozó, a szerző és a szónok megfogalmazása nem I-vel inkább egyetértésben lehet. Lássuk. Ha negatív, lemondó, konformista emberekkel veszed körül magad … szerinted táplálják a fejlődés és a jobb vágyad?

Egyáltalán. Ha fogyni és formában akar lenni, és olyan emberekkel veszi körül magát, akik mindennap sportolnak és jó szokásokkal rendelkeznek, akkor végül jó szokásokat alkalmaz, és könnyebben el tudja érni a célját. Ugyanígy: ha boldog akarsz lenni, vedd körül magad pozitív, optimista és boldog emberekkel. Az energiájának megkötője lesz.

Hisz a szemüvegben?

Léteznek. És most már tudod, miért. Ismerje meg jobban önmagát, és irányítsa gondolatait és érzelmeit. Tudod, hogy jobban segít abban, hogy jobban elfogadd magad, hogy ne erőltesd meg önmagadat, ne legyél túl kritikus magadnak …

Nem emelve a mércét a végtelenségig. Jobban ismerve önmagadat, segít megismerni belső, szellemi és érzelmi folyamatait. Hely, hogy miért gondolja azt, amit gondol, vagy érzi azt, amit érez. És ez táplálja az önmagát, a belső egyensúlyt, a derűt és … a boldogságot.

Aludj jobban. Bőséges tanulmányok léteznek ebben a tekintetben. A pihenés hiánya közvetlenül befolyásolja a mentális és érzelmi lelkiállapotot. Ön hajlamosabb a betegségre és a depresszióra. Közvetlenül befolyásolja koncentrációs képességét, termelékenységét és teljesítményét.

Folytatom? Ahogy képzeli, a laza alvás és a pihenés elengedhetetlen a boldogsághoz. Ehhez ajánlom:

  • Este ne tornázzon.
  • A délután folyamán az italokat serkentő szereket cserélje ki másokra, amelyek nem izgalmasak.
  • Két órával az alvás előtt kerülje el a képernyőket.
  • A hálószobát szellőztesse és hűvös hőmérsékleten tartsa.
  • Ne próbáljon későn vagy bőségesen enni. És ha lehetséges, elkerüli az éjszakai szénhidrátokat.

Gyakoroljon testével. Ezek a rómaiak őrültek – mondta Obélix. Tévedett. Legalábbis ebben. Tudod, milyen híres kifejezésre gondolok, igaz? Pontos: A férfiak egészségesek a corpore-ban. A tudomány több millió QSDS-t mutatott be. Nos, nem is milliók, de sokan igen.

A fontos dolog: a sportolás oxigénmentesíti a testet, kedvez az immunrendszernek, kitisztítja az elmét és … felszabadítja az endorfinokat. Egy másik alkalommal itt vannak barátaink az örömért (és a boldogságért) felelős hormonok. Csinálhattam volna egy kis esetet a rómaiak Obelixszel a helyén enni annyi vaddisznót és beilleszteni mindkét mamporrót.

Tudatosabban és egészségesen fogyasszon. Ugyanolyan fontos, hogy a sport olyan erő, hogy jól érezze magát és boldog legyen. Megfelelő üzemanyag nélkül sem az elméd, sem a tested nem fog teljes kapacitással működni. Ez korlátozni fogja képességeit, és akadálya lesz a boldog életnek.

Beszélj többet szeretteivel. Tudta, hogy a halála előtt az egyik legnagyobb megbánást az jelenti, hogy nem töltött több időt szeretteivel? Miközben azt keresi, hogyan lehet egyedül boldog, igaz, hogy az életében fontos emberek által borított érzés segít abban, hogy boldog légy.

Légy hálás az apróságokért. Kacsintás, pillantás, mosoly… Ébredés annak az oldalának, aki akar. Egészségesen feküdj le. Alszik egy ágyon. Élvezze minden nap egy tányér ételt. Forró vízzápor. Érezd a napot az arcodon. A szellő  Az eső. Az életek.

¿Több oka lehet arra, hogy boldognak érezze magát, hogy életben lehet?

Értékeld azt, amid van. Ha alaposan belegondolsz, rájössz, hogy minden nap sok oka van hálásnak lenni. Tudod, hogyan kezdjem el? 3 dolgot keres, amiért hálás lehet. Mindig a találkozó. Rengeteg okom van. Egyes idők mérföldkövek fontosak. Mások, apró részletek. Mindenesetre gazdagítanak, és szerencsésnek érzem magam.

Kapcsolatba léphet a természettel. Az egész tested a természet része. Bár egy városban élsz … ennek nincs újratöltése! Integáljon a hegyekben, sétáljon át az erdőn, tiszta levegőt lélegezzen, élvezze a természeti tájat … Merüljön el a természetben, és érezze magát annak részeként, olyan beszámolóval fog számolni, amely kevésnek örülhet.

Élj a jelenben. A múltból tanulj. A jövő … és gyere. A jelen az egyetlen, amit irányíthat. Használja ki, nyomja össze és élvezze. Ha megpróbálja megragadni a jövőt, a jelen megszökik. És amikor beszámol … a jelen elmúlt. Nem lesz jobb idő, mint MOST. Nem jobb nap, mint MA. Soha nem leszel fiatalabb, mint most. Legyen tisztában vele, és használja ki, és legyen boldog! Alapértelmezés szerint jól érezze magát

Ezen a ponton eljutva, ha valaki megkérdőjelezi, hogyan legyek boldog és érezzem jól magam, a választ ebben a négy tippben foglaljuk össze, hogy boldogok legyünk:

  • Ismerd meg önmagad .
  • Figyelj magadra.
  • Igazítsa gondolatait cselekedeteihez.
  • Élvezze és legyen hálás.

Minden olyan gyorsan megy. Legyen tisztában vele. A boldogság ezen mély elmélkedése után, ha azt szeretné, hogy szakmailag boldogok legyünk, mielőtt még jól éreznénk magunkat, és tökéletes életet élveznénk az életben, arra biztatom, hogy írjon alá egy ingyenes képzést, amelyben felfedezheti, hogyan változtathatja meg a tehetség egy nyereséges vállalkozásba, amely lehetővé teszi, hogy kevesebb mint 60 nap alatt szerezzen első ügyfeleket, 12 hónap alatt pedig az első 10 000 eurót. Eljött az igazság pillanata. Döntést hozni. Szeretnél boldog lenni és a szabályaid szerint élni az életed?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here