Szalagfutás: ferde vagy egyenes? Melyik hatékonyabb a fogyáshoz?

0
1097

Mindig arra gondoltunk, kinek van igaza: a ferde sáv követői vagy az egyenes sáv követői? Itt az ideje egy MAG RUNNING kísérletnek … Fogyás ? Semmi sem egyszerű! Nem eszel soha az életben. Vagy hajótörést szenvedett egy szigeten, mindenféle növényzet nélkül. Vagy ejtőernyővel a sivatag közepén. Vagy talán a Himalája csúcsán is! Lát ? Alig van, bárki fogyhat, ha még ő is akarja.

De ha egy buliban feketén hagyja a humort, néhány kiló „elvesztése” sok fájdalmat okoz, és azonnal személyes drámává vált. Elméletileg a dolgok egyszerűnek tűnnek, és az egész étrendből, étrend-kiegészítőkből és a témának szentelt irodalomból álló ipar évente több milliárd dollárt termel azok mögött, akik vissza akarják szerezni a sziluettet, és nem tudják, honnan lehet megragadni.

Kivéve a diétás bulvárlapokat csokoládéval pillangó tejben vagy savanyúsággal Organic Island húsvét, még mindig létezik egy józan ész koncepciója, amely egyetért mind a közösség tudományos, mind pedig a kultúra öltözői sportjaival: kevesebb kalóriát fogyaszthat, mint amennyit eléget, támad (és) a testben raktározott zsírtartalékok, és a mérleg kezdi mutatni a számjegyét, május barátságos. Az alany kalóriája egy vastag, és nem képezi a cikk fő tárgyát, de néhány fontos pontot el kell érni:

EBBEN A CIKKBEN

Az egyensúlyi energiát mindkét fél sikerrel megdöntheti a gyengülés érdekében

Ehet többet májusban, mozgósabbá vagy rögzítettebbé teheti májusát, mozgásszegény életmóddal és tányéron kevesebb kalóriával. De a májusi jó eredményeket az első változatban érik el, anélkül, hogy frusztrálóan tartózkodnának az ételtől, és az előnyök oldala hozta a sport tevékenységét.

Lehet, hogy sok izom = Több szövet metabolikusan aktív = Több kalória éghet el, majd álljon a TV elé. A következő két ok hangsúlyozza, hogy az első lehetőség prioritássá válás lenne. Az éhezéstől való tisztán tartás érdekében a gyűrűs dobozt saját testével tegye össze, illessze össze azt, hogy egyébként is elveszíti a májust előbb vagy később.

Az anyagcserének ezt az éhínség időtartamára kell adaptálnia, csökkentve és megsemmisítve az esetleges tevékenység iránti vágyat – az agy olyan töltését, amely nem elengedhetetlen az élethez. Nem szabad a kedvet és energiát a semmiért, és nem beszélni, hogy sikerüljön sportolni, aktív lenni vagy tömegesen izmosodni.

Ezen túlmenően, ha visszatér a normál kalóriatartalmú üzemmódba, akkor májusban hajlamosabb lesz bármilyen kis zsírfelesleget megfordítani, mert ez az örökölt genetikai őst szolgálja, amelynek segítettünk a túlélésben olyan időszakokban, ahol kevés forrás állt rendelkezésre: lévén ma kövér, hogy holnap nem ismert, hogy talál-e ennivalót (jo-jo hatás).

Harcolsz-e azért, hogy legkevesebbet eszel májusban, és májusban mozogsz, mint egy csata a saját DNS -ük ellen. Végül is novemberben azok leszármazottai vagyunk, akik többet ettek májusban és legkevesebbet költöztek májusban, szóval … ostobaság megpróbálni szivacsos megjelenéssel letörölni azt a módot, ahogyan mi működünk.

Remélem megértették.

Többet sportolhatunk és gyengülhetünk, különösen akkor, ha törődünk és kiegyensúlyozzuk a hőt, vagyis hogy májusban ne együnk többet, mint amennyit fogyasztunk. De milyen sportot kell csinálni a folyamat felgyorsítása érdekében? Futunk? Súlyokat emelünk? Biciklizünk? Talán Zumba?

A válasz igen és nem, egyszerű és összetett. Bármilyen sportot folytathat, amire vágyik vagy tetszik, feltéve, hogy az általános összefüggésekbe kerül. Pontos kalóriát akar égetni a tegnapi esküvőn felül, vagy dühösvé válik annak a zsírnak a mértéke, amely nem akar ilyen sokáig eltűnni, függetlenül attól, hogy mennyi éhség jár? A válasz erre a kérdésre küldöm a két utat másként, amikor belépsz a szobájába, és komoly edzéstervet ragadsz meg.

Az avatatlanok számára a GYM első látogatása traumatikus lehet. Egy ketrec, amely tele van egyénekkel és egyénekkel, akik az eszközöket, kábeleket és lemezeket húzzák, ugrálva, sikoltozva, lihegve, izzadva … kissé primitívek és brutálisak, a 21. század civilizációjával ellentétes pólusok. De rövid beállítási időszak után ezek a dolgok Természetes, és mindkettő nagy része, a sporttalálkozók légköre az ön saját antre t Amentjének üzemanyagává válik.

Tehát mit csinálsz, ha elöl kerülsz?

Melyik utat választja verni? Erőfeszítés, harci kiáltások és szemek a foglalatukból, vagy … csökkent a tempó és az intenzitás? Úgy tűnik, hogy a teremben tartózkodó emberek mindkettőjükön vannak: az egyik akkor szaladgál a szalagon, amikor és amikor a medve végre megőrül, amikor a másik elmegy gyalog, és megnézi a nyugodt Facebook-oldalt. Nos, itt jön a májusi tudomány és felfedezések, amelyek a világ egészségi állapotáról szólnak, vagy legkevésbé a legújabbak.

Általános megjegyzésében biztosan kijelenthetjük, hogy az intenzív erőfeszítések energiáját támasztja alá a szénhidrátok égetése a testben, idővel az egyének sebességcsökkentő tevékenységeit a zsírok feldolgozása biztosítja. Más szavakkal, amikor a gázpedált maximálisan lenyomja, a szervezet a rendelkezésre álló leggyorsabb erőforrásokat, azaz az izmokban (és a májban) tárolt szénhidrátokat használja fel glikogén formájában.

És tegye meg, hogy a zsírok energiává való átalakulása nehéz folyamat, és az időfolyamat csak akkor mehet végbe, amikor az aktivitásfizika mérsékelt. Mérsékeltként? Ez személyes kérdés, és Ön a nagyon sok tényező: genetika, étrend, sportszerűség stb.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here