Mint a merev lábak valamint fontolja meg,

0
1760

EBBEN A CIKKBEN

Kellemes időtöltés az a futó aki felismeri,

Hogy a napi áramkör, mint a cipő, lehet kirándulni a lényeg a sport attól függ, hogy az igazság, hogy végig ellenőrző pontok, amelyek valójában tele volt a térkép A leggyorsabb siker nézzük orienťáky osztva az alapvető hatékonyság csoportok a versenyeket rendeznek, amikor egy több erdő, valamint a pálya minden alkalommal más.

Kellemes időtöltés az a futó aki felismeri,

Egyébként hosszú, vagy más kopcovatá, vagy más tájékoztató jelleggel kihívást jelent időnként folytatja a mozgás, más alkalommal prodíráte fiatal smrčky, čvachtáte a túlterhelés, a rock city, vagy nyomja meg a mohos paddings, kerülje a gombát A versenyen senki sem lát. Személyes adatvédelem a fájdalmas az oldalon, égő érzés a torokban. Kényelmesen abba, hasonlítsa össze a levegőt, valamint a fejét, még egyszer ezen felül, amikor ilyen az idő, ki lehet igazán kifinomult nézd a térképet, s előkészíti az utat, hogy a következő ellenőrző térkép Nem úgy, mint a parkban, ahol a felfüggesztés figyelembe vett szociális faux-pas Ezért fut a cikkcakk keresztül az ismeretlen erdőben egy darab flekatého a papír a kezében.

Hogy hol a fejét, hogy a következő ellenőrző jobb esetben a második, hiába emlékszel, hogy mi a neve a városban, ahol vettem le is kell, hogy visszatérjen oda, mivel ott van minden jó dolgot az autó. De nem ez lesz a helyzet. A felfedezett kontroll lampionu, hogy megtapasztalják a különleges élvezet, gyönyör, amely minden bizonnyal viszont, ismétlem, hogy a következő lampionu osztottam a jele, hogy a futók be ezeket az alapvető csoportok kezdő csodálatos izgalom ment ki a gerendákat, a leválás halad az első kereszteződésnél, át a crossway, valamint átmegy még egy elágazás a térkép úgy néz ki, amikor tényleg nem lehet egy kezdő, de emellett lehet pečlivka, amely minden egyes kereszteződés biztosítja, hogy a bevételt megfelelően fokozatosan, de biztosan.

Az eredmény mindkét mindig ugyanaz

Istállót, valamint sodródott akkor szaladgál az erdőben, mint egy fél szarvas, valamint a globális, kérve, hogy nem Tudod, hol vagyok halászati jobb versenyzők a tanács mindig szerez ezért ez a támogatás módja, befejezi a teljes pályán, valamint örül, folyamatban van a szerző viseli a baj.

Az eredmény mindkét mindig ugyanaz

Hogy a könnyek a csonkot, az a szellem, amely kimondja, hogy viszlát a játékszerek haver nagy lelkesedéssel ténylegesen elment egyenesen a gerendákat is vár a versenyző kezdődik az intervallum mögötte. A térkép nem igényel, valamint adeptly, hogy connect lefagy, a vezetők. A vontató majd át az egész pályán ha a kábel végzett a mennyiség, lehet, hogy egy ilyen személy ruhadarabok, majd egy alkalmas terület néha a kábel halmozódik fel a verseny során sokkal több, csapok, valamint volna a busz. Ha a ruhák nem tudja fenntartani a hangszálakat is ontotta ki láthatatlan, jön vissza a besorolás a Kezdő.

Mindkét esetben, így vagy úgy, befejezi a teljes pályán, valamint örül, folyamatban van itt az író emlékszik, hogy ez a csoport elérte a legjobb teljesítmények pro kiváló izgalom elment az erdőbe, anélkül, hogy quiting is, anélkül, hogy elmászkálás teljessé válik az egész pályán. Ritkán jár, mint egy edző, hogy Kezdő, néha, mint egy karmester, hogy az Egyén, valamint a leggyorsabb időt, hogy a teljes pályán, valamint örül, folyamatban van az alábbiakban az író emlékszik, hogy ő képes volt arra, hogy ebbe a kategóriába nézni.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here