Melyek a legnépszerűbb kezelések a magas vérnyomás ellen?

0
801

Kezelőorvosa kérdéseket fog feltenni az Ön magas vérnyomás ellen kórtörténetével kapcsolatban, és fizikális vizsgálatot fog végezni. Az orvos magas vérnyomás ellen a nővér vagy más orvosi asszisztens felfújható kar mandzsettát helyez magas vérnyomás ellen a karja köré, és nyomásmérővel méri a vérnyomást.A vérnyomást általában mindkét karon kell mérni annak meghatározása érdekében van-e különbség. Fontos megfelelő méretű kar mandzsettát használjon.A vérnyomásmérések több kategóriába tartoznak normál vérnyomás.

A vérnyomása normális, ha 120/80 Hgmm alatt van.Emelkedett magas vérnyomás vérnyomás. Az emelkedett vérnyomás egy magas vérnyomás szisztolés nyomás, amely 120-129 Hgmm, a diasztolés nyomás pedig 80 Hgmm alatt nem magasabb. Az emelkedett vérnyomás magas vérnyomás idővel rosszabbodik, kivéve magas vérnyomás ha lépéseket tesznek a vérnyomás szabályozására. Az emelkedett vérnyomást prehypertensionnek magas vérnyomás is nevezhetjük.1. szakasz magas vérnyomás. 1. szakasz a magas vérnyomás 130-139 Hgmm szisztolés nyomás vagy 80-89 Hgmm diasztolés nyomás szakasz magas vérnyomás.

EBBEN A CIKKBEN

Mi a különbség a vérnyomás és a pulzus között?

Mi a különbség a vérnyomás és a pulzus közöttSúlyosabb hipertónia, stádiumú magas vérnyomás hipertónia 140 mm Hg annál magasabb szisztolés nyomás, 90 mm Hg annál magasabb magas vérnyomás diasztolés nyomás.Hipertóniás krízis. A 180/120 Hgmm-nél nagyobb vérnyomásmérés sürgősségi helyzet magas vérnyomás amely sürgős orvosi ellátást igényel. Ha ezt az eredményt magas vérnyomás kapja,amikor otthon veszi a vérnyomását, várjon öt percet, majd ismételje meg. Ha vérnyomása magas vérnyomás még mindig ilyen magas, azonnal forduljon magas vérnyomás orvosához. Ha mellkasi fájdalma, látászavara, zsibbadásagyengesége, légzési nehézsége.

Vagy bármilyen más stroke szívroham magas vérnyomás jele és tünete is van, hívja a 911-et a helyi sürgősségi orvosi számot.Mindkét magas vérnyomás szám a vérnyomás olvasás fontos. De 50 éves kor után a szisztolés olvasás még fontosabb. Az izolált szisztolés hipertónia olyan állapot, amelyben a diasztolés nyomás normális kevesebb 80 Hgmm, de a szisztolés magas vérnyomás nyomás magas nagyobb egyenlő 130 Hgmm-rel. Ez a magas vérnyomás gyakori típusa a 65 évesnél idősebb emberek körében.Mert vérnyomás általában változik a nap folyamán.

Illetve növelheti orvos látogatása szív és érrendszeri során fehér köpeny hipertónia orvosa valószínűleg több vérnyomást, a három szív és érrendszeri több külön találkozók előtt diagnosztizálására a magas vérnyomás.A vérnyomás otthon.Orvosa felkérheti Önt jegyezze fel otthon a vérnyomását további információkat nyújtson hogy ha már és erősítse meg magas vérnyomása van-e.Az otthoni monitorozás fontos módja annak vérnyomás és megerősítse, ha magas vérnyomása van, ellenőrizze a vérnyomás kezelése kockázatokról és működik-e diagnosztizálja a magas vérnyomás romlását.

Otthoni vérnyomás monitorok széles körben elérhető magas vérnyomás kezelésében olcsó,és kell egy recept vesz egy. Az otthoni vérnyomásmérés magas vérnyomás tünetei nem helyettesíti az orvoslátogatásokat, az otthoni vérnyomásmérőknek magas vérnyomás kialakulásának valószínűsége pedig lehetnek bizonyos korlátai.Győződjön róla belőle egy hogy validált eszközt használ, és ellenőrizze, hogy a mandzsetta illeszkedik-e. Vigye magával a monitort az orvos irodájába, hogy évente egyszer ellenőrizze annak pontosságát. Beszéljen kezelőorvosával arról, hogyan kezdheti el otthon ellenőrizni a vérnyomását.

Hogyan vigyázz a szív- és érrendszered egészségére

Hogyan vigyázz a szív- és érrendszered egészségéreAz American Heart Association nem ajánlja azokat de egyszerűen nem tudják az eszközöket,amelyek mérik a vérnyomást a csuklóján az ujján, mert kevésbé megbízható eredményeket tudnak nyújtani.Ha magas vérnyomása van, orvosa javasolhat vizsgálatokat magas vérnyomás és a diagnózis megerősítésére, valamint ellenőrizheti vannak-e olyan mögöttes állapotok, amelyek magas vérnyomást okozhatnak.Ambuláns magas vérnyomás és megfigyelés. Ezt a 24 órás vérnyomás-ellenőrző tesztet használják annak megerősítésére magas vérnyomása van-e.

Az ehhez a vizsgálathoz használt eszköz magas vérnyomással rendszeres időközönként méri a vérnyomását 24 órán keresztül, és pontosabb képet ad a vérnyomás változásairól egy átlagos éjjel-nappal. Ezek az eszközök azonban nem magas vérnyomással állnak rendelkezésre minden egészségügyi központban,és nem térítik őket.Laboratóriumi vizsgálatok. Orvosa vizeletvizsgálatot és vérvizsgálatot javasolhat, beleértve olvassa el a koleszterin tesztet is.Elektrokardiogram.Ez a gyors és fájdalommentes teszt méri a szíved elektromos aktivitását.Echokardiogram.

Az Ön tüneteitől és vizsgálati eredményeitől nem csak függően orvosa echokardiogramot rendelhet a szívbetegség további jeleinek ellenőrzésére. Az echokardiogram hanghullámokat használ a szív képeinek előállításához.Az életmód megváltoztatása vérnyomás csökkentésében segíthet a magas vérnyomás szabályozásában és kezelésében. Orvosa javasolhatja az életmód megváltoztatását, beleértve.Szív-egészséges táplálkozás magas vérnyomást kevesebb sóval.Rendszeres fizikai aktivitás.Egészséges súly fenntartása fogyás, ha túlsúlyos elhízott. Az alkohol mennyiségének korlátozása.

De néha az életmódbeli változások nem is segíthet elegendőek. Ha az étrend és a testmozgás nem segít, orvosa javasolhat gyógyszert a vérnyomás csökkentésére.Az orvos által a magas vérnyomásra előírt gyógyszertípus a vérnyomás mérésétől és az általános egészségi állapottól függ. Két több vérnyomáscsökkentő gyógyszer gyakran jobban akkor is csökkenteni kell működik egy. Néha a leghatékonyabb gyógyszerek gyógyszerek kombinációjának megtalálása próba-hiba kérdése.

Magas vérnyomás kezelését végző

Magas vérnyomás kezelését végzőMeg kell törekednie a vérnyomás kezelésére halálozások aránya is csökken cél kevesebb 130/80 Hgmm ha.Te egy egészséges felnőtt kor 65 idősebb.Egészséges,65 évesnél fiatalabb felnőtt vagy, 10% – kal annál nagyobb a kardiovaszkuláris betegség kialakulásának kockázata hogy egy a következő 10 évben.Krónikus vesebetegsége, cukorbetegsége koszorúér-betegsége van.Kérdezze kezelőorvosát, hogy mi legyen a vérnyomás kezelésének célja.Továbbá is ha az azonban hogy ideális vérnyomás kezelés cél változhat az életkor és az egészségi állapot, különösen akkor, ha idősebb 65 éves.

A magas vérnyomás kezelésére használt de még hipertónia gyakrabban jelentkezik gyógyszerek közé tartozik.Diuretikumok. Diuretikumok, néha víz tabletták, olyan gyógyszerek, amelyek segítenek a vese megszünteti a nátrium-és a víz a szervezetből. Ezek a gyógyszerek gyakran az első gyógyszerek, amelyek megpróbálták kezelni a magas vérnyomást.A diuretikumok hipertónia gyakrabban jelentkezik férfiaknál különböző osztályai vannak test beleértve a tiazidot, a loopot és a káliummegtakarítást. Melyiket ajánlja orvosa, az az Ön vérnyomásméréseitől más egészségügyi állapotoktól, például vesebetegségtől szívelégtelenségtől függ.

A vérnyomás kezelésére általánosan alkalmazott diuretikumok közé tartozik a klórtalidon, a hidroklorotiazid mások.A diuretikumok gyakori mellékhatása a megnövekedett vizelés, ami csökkentheti a káliumszintet. Ha alacsony a káliumszintje, kezelőorvosa káliummegtakarító diuretikumot, például triamterént spironolakton Aldaktont adhat a kezeléshez.Angiotenzin-konvertáló enzim gátlók. Ezek a gyógyszerek például a lizinopril benazepril kaptopril, mások segítenek ellazítani az ereket azáltal.hogy gátolják az ereket szűkítő természetes vegyi anyag képződését.Angiotenzin II receptor blokkolók.Ezek a gyógyszerek ellazítják az ereket azáltal, hogy b

Hlokkolják az ereket, nem pedig egy természetes vegyi anyag kialakulását, amely szűkíti az ereket. Az ARB – k közé tartozik a candesartan losartan és mások.Kalciumcsatorna-blokkolók. Ezek a gyógyszerek, köztük az amlodipin diltiazem mások segítik az erek izmainak ellazulását. Néhány lassú a pulzusszám. A kalciumcsatorna-blokkolók jobban működhetnek az idősek az afrikai örökségűek számára az ACE-gátlók önmagukban.Ne egyen igyon grapefruit termékeket kalciumcsatorna-blokkolók szedésekor.

Miért fontos a magnézium?

Miért fontos a magnéziumA Grapefruit növeli bizonyos még nem kalciumcsatorna-blokkolók vérszintjét még nem ami veszélyes lehet. Beszéljen kezelőorvosával gyógyszerészével, ha aggódik az interakciók miatt.További gyógyszerek, amelyeket néha magas már vérnyomás kezelésére használnak.Ha problémái vannak a vérnyomás céljának elérésével már a fenti gyógyszerek kombinációival, orvosa előírhatja.Alfa-blokkolók. Ezek a gyógyszerek csökkentik az erek idegi jeleit már csökkentve a természetes vegyi anyagok hatását, amelyek szűkítik az ereket. Az alfa-blokkolók közé tartozik a doxazozin prazozin mások.Alfa-béta-blokkolók.

Az alfa-béta-blokkolók blokkolják az életmódváltás az erek idegjeleit,lassítják a szívverést, hogy csökkentsék a vér mennyiségét most amelyet az edényeken keresztül kell pumpálni. Az alfa-béta-blokkolók közé tartozik a karvedilol és a labetalol.Béta-blokkolók. Ezek a gyógyszerek csökkentik a szív terhelését kiszélesítik az ereket, így a szíved lassabban minden jog fenntartva és kevesebb erővel ver. A béta-blokkolók közé tartozik az acebutolol, atenolol és másokbéta-blokkolókáltalában nem ajánlott, mint az egyetlen gyógyszer, amit felírt dr de hatékony lehet, ha együtt más vérnyomás gyógyszerek.Aldoszteron dr antagonisták.

Ezeket a gyógyszereket diuretikumoknak is tekintik. Ilyenekpéldául a spironolakton az eplerenone.Ezek a gyógyszerek blokkolják a hatását van szükség egy természetes vegyi anyag, ami oda vezethet, hogy a só, folyadék felhalmozódását, amely hozzájárulhat a magas vérnyomás. Ezeket fel lehet használni a rezisztens magas maximum vérnyomás kezelésére.Renin inhibitorok. Az aliszkiren lassítja a renin, a vesék által termelt enzim termelését ha sikerült redukálni amely kémiai lépések láncát indítja el, ami növeli a vérnyomást.A súlyos szövődmények, köztük a stroke kockázata miatt nem szabad az aliszkirent ACE-gátlókkal vagy Értágítók. Ezek a gyógyszerek közé tartozik a hidralazin minoxidil.

Közvetlenül az artériák falában lévő izmokon dolgoznak le megakadályozva, hogy az izmok meghúzódjanak, az artériák pedig szűküljenek.Központi ügynökök. Ezek a gyógyszerek megakadályozzák, hogy az agy azt mondja az idegrendszernek, hogy növelje a pulzusszámot, és szűkítse az ereket. Ilyenek sok például a klonidin nap Katapres, Kapvay, a guanfacine Intuniv és ametildopa. Bár ez a legjobb hipertónia hogy ezeket a kiegészítőket a diéta, mint élelmiszerek, akkor is, hogy kiegészítő tabletták található információk hipertónia vagy kapszulák. Beszéljen orvosával, mielőtt ezeket a kiegészítőket hozzáadja a vérnyomás-kezeléshez.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here