Melyek az emberben előforduló leggyakoribb parazitafertőzések

0
1303

A fertőzéseket a bél vagy a bél Parazita A fertőzéseket a bél vagy a fertőzések, amelyek befolyásolják az emésztési rendszer miatt mikroorganizmusok, ismert, mint a paraziták. Ezért is nevezik a paraziták. Ők egy helyi probléma egyes fejlődő Országokban, ahol a higiéniai feltételek, környezeti, valamint az éghajlatváltozás mellett a jelentkező, illetve a szaporítás.

EBBEN A CIKKBEN

nematode fertőzések a leggyakoribb előfordulás

nematode-fertőzések-a-leggyakoribb-előfordulás

Azonban még a Kontinens, illetve a legfejlettebb Országok a Nyugati, ők jobban elterjedt, mint azt hiszem, még a jelenlegi könnyedség, amellyel vállalják, a kirándulások, az inter-continental, valamint a transz-óceáni, illetve a növekvő jelenség a bevándorlás.
Paraziták a leggyakoribb az Olaszország által okozott férgek a csoport a Fonálférgek

(Orsóféreg lumbricoides, valamint Enterobius vermicolaris), valamint a csoport Galandférgek (egy fészerben volt, olyanban saginata, valamint egy fészerben volt, olyanban solium). Ők is nyilvánosságra ismerünk hatékony gyógyszert (Entamoeba histolytica), valamint a giardiasis (Giardia lamblia).

Élősködés (a görög para, mellett, illetve sitos élelmiszer -, ez, commensalism egy kölcsönhatás biológiai, én táplálkozási, valamint táplálkozási, két élőlények különböző fajai, amelyek közül az egyik az úgynevezett parazita, a másik vendég. Élősködés egyfajta szimbiózis, de nem a karakter a kölcsönös egyenlő, mint a parazita kihasználja, a legtöbb esetben a tápanyagok, valamint a környezeti jólét rovására a vendég, ami a biológiai károsodás.

A jellemzők ingyenes-lovaglás azt jósolják, hogy a parazita mentes, független élet attól függ, hogy a fogadó, amely egy anatómiai felépítése, a morfológiai nagyon egyszerű, ahhoz képest, hogy a fogadó, egy élet ciklus véget ér, mielőtt a halál, a fogadó, illetve a jelentések egyetlen vendég, míg az utóbbi lehet, hogy több paraziták.

Vannak több jellegek-ból paraziták: a parazita választható, amely képes arra, hogy önállóan élő, formanyomtatványok felhasználásával a diéta nem kapcsolódó, az élősködés, az endoparasite, más néven parazita endofago, hogy él a testben a fogadó szervezet (pl. galandférgek),

a leggyakoribb parazita fertőzések ?

a-leggyakoribb-parazita-fertőzések

a ectoparassita, más néven parazita ectofago, aki kint él, a test az a fogadó szervezet, amely azonban szorosan összefügg (például a kullancs), a cleptoparassita, aki lop, titokban, vagy egy agresszív módon, az étel, amit a fogadó képes megszerezni, vagy letölteni bármilyen más módon (például a Cuculus Canorus fekete-szárnyas Sárkány fütyülő).

Elterjedt A leggyakoribb betegségek a bélben található a Kontinens endoparasites miatt egysejtűek, valamint bélférgeket. A Protozoa életformák elsődleges) vagy egysejtű élőlények. A leginkább elterjedt Olaszországban: Giardia Intestinalis, az Entamoeba Histolytica, a Criptosporidium Parvum, a Dientamoeba Fragilis, valamint-ritkábban, a Balantidum Coli, a isospora belli Belli, valamint isospora belli Hominis.

Bélférgeket ( vagy Metazoans) (helmins az ókori görög jelentése worm) vagy mikro-organizmusok, hogy a többsejtű szervezetek. Mindig utal a legnépszerűbbek a nyugati Országokban, szét tudjuk osztani őket, a következő besorolás:

(A) Paraziták (férgek, hengeres), hogy: Orsóféreg Lumbricoides, az Ancylostoma Nyombélfekély, az Enterobius vermicularis (Ossiuro), a Strongyloides Stercoralis, a széklet vagy általában a rosszullét széklet vagy általában a rosszullét, a Trichinella Spiralis pedig Anisakis, amely fogom leírni a része, hogy az utolsó, figyelembe véve a sürgősségi ez a betegség.

B) Galandférgek (formájában szalag), amelyek a Taeniae, Echinococcus granulosus, valamint multilocularis.

C) Métely, (levél alakú), hogy: Schistosoma Mansoni, a Schistosoma Japonicum valamint a Schistosoma Haematobium.

Jellegzetes jelek gyakori tünetek a bél parazitismus ?

Jellegzetes-jelek-gyakori-tünetek-a-bél-parazitismus

Jellemzők közös, hogy bél parasitosis A tünetek szerény, de gyakran nem-specifikus; lehet „egészséges hordozók”, azaz a személyek, akik a parazita a szervezet, de nem mutatott betegség, sem objektív, sem szubjektív. A kórokozó mechanizmusok változhat, attól függően, hogy milyen típusú pest, bizonyos esetekben pedig még nem tisztázott.
.
A fertőzés által Protozoa (pl. Giardia Intestinalis) hozzon létre egy közvetlen kár, hogy a bél nyálkahártyáját, a későbbi sorvadása a bélbolyhok, csökkentése enzimes tevékenység a tripszin, valamint lipáz miatt sejtkárosodást, amely létrehoz egy felszívódási zavar.

A fertőzés által Bélférgeket is hozzon létre egy közvetlen kár, hogy a nyálkahártya, majd határozza meg a szer egy reakció, immun-mediált túlérzékenység, amely magában foglalja a keringő sejtek, például a hízósejtek, eosinophil pedig az IgE antitestek során konkrét, mivel ez a helyzet például a anisakiasi.

Parazitás fertőzöttség szinte mindig vezet, hasmenés, amely egyenértékű a kísérlet, hogy megszüntesse a parazita. A tanfolyam adták, bélférgesség ellen, hasmenés, valamint felszívódási zavar is meghatározza a inaktiválását az enzimek tripszin, valamint lipáz.

A termelési anyagok, például az acetil-kolinészteráz, ehelyett inkább gátolja, a közvetlen cselekvés, a mozgás, a bél. Néhány Bélférgeket, mint a Fonál, ha számos, vezet egy bélelzáródás vagy egy akadály az epevezeték (Clonorchis Sinensis, valamint Orsóféreg Lumbricoides). A FERTŐZÉS ÁLTAL PROTOZOA (EGYSEJTŰ ÉLŐLÉNYEK)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here