Ilyen lehetőségek túljutunk a haza ablak beállítások,

0
1110

EBBEN A CIKKBEN

Hobík fantasztikus lelkesedéssel ténylegesen

Hobík fantasztikus lelkesedéssel ténylegesenElment egyenesen a gerendákat, valamint értelmesen képességei legyőzi a pályán ahogy a termelő szövetkezet csapatok, attól függően, hogy a lejtőn a felszíni, mind a haladási sebesség szabott cím üdvözli munkatárs, itt úgy néz ki, vissza, mint egy szarvas, ott neki, hogy álljon ki áfonya vagy ribizli, vagy talán egy szivacs felveszi a célok hozza. Néha a funkciója, mint egy tanácsadó, hogy Amatőr, alig mint egy drót Egyedi, ezért kész a teljes pályán, valamint örül, folyamatban van itt a szerző tudja, hogy ez az osztályozás kezdődik fit nem számít, melyik csapat hozzá, természetesen taszítják a monotónia, a valaha fádních kört a parkban, vagy megakadályozzák a crush a krosa.

Tájfutás egy sport, ahol egy futó akarja, hogy a legtöbb sikeres lépés között a meghatározott pontok a pályán vezető tájékozódási szól mp, a siker gyakran meghatározza, hogy a legapróbb részleteket is ebben az esetben az értékelés végzett gyakorlatok, valamint a versenyek nagy jelentőséggel bír tájfutás hasonlóképpen sport tevékenység a nyilvánosság számára. Még ez a csoport, hogy fokozza a hatékonyságot, valamint a felújítást igényel vonatkozó adatok pulzové frekvencia, valamint az a hely, amely gyakran nélkül infó a GPS.

Az óra volt a versenyzőnek örökre rejtély mindkét

Az óra volt a versenyzőnek örökre rejtély mindkétRámutatott csoportok orienteers nyújt márkanév TomTom minőségi háziorvosok lásd beépített szív ár érzékelő egység ebben a cikkben fogjuk lehetőségek elemzése elkészült térkép edzés vagy a verseny tájékozódási kihasználva az adatokat az órát, hogy a TomTom. Az értékelés szükséges a beállítás a két program. A kezdeti egy olyan program, a Tom Tom MySports Csatolja, miután csatlakoztatta a Tom Tom, hogy a számítógépes rendszer felhasználásával az USB-átutalási információk, új feladat. A programot szükséges kiválasztani a lehetőséget, hogy az export a fájlt GPX elrendezés, mivel ez a formátum minden bizonnyal a további értékelési munkát!.

Ahol a menüben kattintson a lap Feltöltés, valamint az Export -, illetve a bal alsó, válassza a HOZZÁADÁS, majd adjunk hozzá. Következésképpen, növelik az esélyét, hogy a felvételt rögzített elrendezés, ahol, mint egy számít, a legfontosabb vesszük a GPX elrendezés. A továbbiakban a telepítő, mind a feladatok automatikusan ukladají a számítógépen, a rendszer a GPX stílus. A GPX dokumentumokat a különböző feladatokat kapunk kattintva a szimbólum. Feladatok valójában megmentette a mappák seřaděných az adatok szerint. A második alapvető program alkalmazása a szalagon rögzített adatokat a térképen a tájfutás egy könnyen elérhető szoftver QuickRoute. A teremtő a svéd ügynök tájfutó Szőnyeg Troeng.

A Program letölthető a legfrissebb változata

A Program letölthető a legfrissebb változataElemzés a feladat szempontjából a orienteer biztosan történni kizárólag ebben a programban. Felszerelése után is, mint a nyitó, hogy minket megjelenik egy üres asztal, trim lehetőségeket. Az eszköztáron kattintson a szimbólum egy üres papírt, amelyen keresztül kezdjük, hogy dolgozzon ki egy új elemzés feladata. Ez jelenik meg minket a következő táblázat. Az első rész a táblázat vesszük a történelem térkép, amely azt akarjuk, hogy az eljárások importálni ez a legjobb, ha van egy térkép a format.jpg. Az eredeti térkép ezért szükséges, hogy átvizsgálja, kvalitne lőni, případne lehet könnyen elérhető az oldalon a versenyen.

Használja a gombot a Keresés a későbbiekben felfedezni egy számítógépre rész a táblázat válasszuk ki a módszer kitöltésével egy GPX adatok A legkényelmesebb választás, hogy felfedezzék a fájl kézirattár használja a TomTom MySport Link egy számítógépre befejezése után mind a hazai windows nyomja meg az OK gombot, hogy megnyissa a sa nekünk egy működő változata, a térkép a GPS-kontúr a pályán kell mozogni kezdenek, hogy a megfelelő helyre a háttér-térkép ezért többnyire kellett intéznem néhány tényező a pályán.

Annak a ténynek köszönhető, hogy přesnosť térképek, valamint a háziorvosok eszközök az egyes helyszíneken eltérő lehet ezek a szórások elsősorban eredményeként helyzeti pontatlanságok a mögöttes térkép amelynek jelentősége azonban folyamatosan csökken, ugyanakkor a helyeken magas emelkedőn vagy vastag woodland, ahol a precíziós az ÁLTALÁNOS ORVOS dokumentum csökkenhet. Az eszköztáron válasszuk a mennyiség, hogy visszük a privát tényezők a pályán bemutatott a kontúr választásunk egy tempót futni, sebesség, pulzus ár, magasság, irányított ellentmondás, valamint az olvasás térképek.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here