Fungonis gél – vélemények 2021 – fórum, ár, gyógyszertár, összetétele

0
971

A Fungonis egy olyan gél, amely a gyártó ígérete szerint a benne lévő aktív összetevők segítségével nem csak a tüneteket kellene, hogy eltávolítsa, de elvileg ki kellene küszöbölnie a gombás fertőzést. Olyan anyagoknak kellene benne lenniük, mint például a bogáncs, aminek a gyulladás eltávolítása mellett helyre kellene állítani a sérült lipid gátat is.

De az összes további összetevőnek elvileg természetesnek kellene lennie és a gyártói ígéretek szerint gyorsan és fájdalom nélkül kellene megszabadítaniuk minket a köröm- és lábgombától. Ha már mi is átéltük a körömgomba okozta kellemetlen szagokat, viszketést, bőrelváltozásokat, akkor mindenképpen olvassunk tovább, hiszen írunk még részletesen az összetételt adó anyagokról, de az Fungonist már kipróbálók kommentjeiből is bemutatunk párat a jelenlegi felhasználói vélemények 2021 szekcióban.

EBBEN A CIKKBEN

Mi az a Fungonis?

A termék készítője szerint a Fungonist olyan anyagoknak kellene alkotniuk, mint a bogáncs, a medveszőlő vagy éppen a rozmaring kivonat. Ez utóbbinak elvileg meg kellene szüntetnie a gombás betegségeket és el kellene hámlasztania az elhalt hámsejteket is. De a leírás szerint kellene benne lennie kasvirág kivonatnak is, aminek növelnie kellene a bőr védekezőképességét a gombák ellen. Ráadásul a gyártó a weboldalán komoly klinikai vizsgálatokról is ír, amelyeknek alá kellene támasztaniuk az ígért hatékonyságot.

De miért is vásároljuk meg a Fungonist, mit ígér a gyártó?

 • Elviekben igazolt a hatás – A termék előállítója szerint tökéletes ellenszernek kellene lennie a gombák ellen és otthon is használhatónak kellene lennie.
 • A holnap szerint nincsenek mellékhatások – A gyártó weboldalán azt olvashatjuk, hogy más pirulákkal ellentétben a Fungonisnak nem kellene mellékhatásokat okoznia.
 • Azt írják róla, hogy kellemes az illata – Más krémekkel ellentétben ennek nagyon kellemes kellene, hogy legyen az illata.
 • A gyártó szerint biztonságos – A termékgyártó arról ír a weboldalán, hogy 100%-ban természetes összetevőkből kellene állnia.

Fungonis gél, összetevők, hogyan kell alkalmazni, hogyan működik, mellékhatások, betegtájékoztató

A Fungonis gél tekintetében a gyártó arról ír, hogy a benne lévő Fungonis összetevők hatásának köszönhetően gyorsan és fájdalommentesen kellene felszámolnia a láb- és körömgombát. Az összetevők együttes hatásáról a gyártó azt írja a weboldalán, hogy komoly klinikai teszteredményeknek is kellene igazolniuk hatékonyságukat. Azaz ha nem akarunk többé szégyenkezni a rossz szagok vagy a rendkívül csúnya bőr miatt, akkor folytassuk a cikk böngészését, hiszen írunk még például arról is, hogy mire való a termék, hogyan kell alkalmazni, vagy egyáltalán hogyan működik.

A weboldalon részletesen bemutatásra kerül az az összetétel, aminek ezt a hatást segítenie kellene elérni. A következő Fungonis összetevők kellene, hogy alkossák ezt a gélt:

 • Bogáncs – elviekben el kellene távolítania a gyulladást
 • Medveszőlő – helyre kellene állítani a sérült szöveteket és meg kellene szüntetnie a viszketést
 • Rozmaring kivonat – ez az összetevő kellene, hogy elhámlassza az elhalt hámsejteket
 • Kasvirág kivonat – ennek egy erős gombaellenes szernek kellene lennie

A használata a leírás szerint egyszerű kellene, hogy legyen, mindössze a használat során kellene végig kenegetni az érintett bőrfelületet. Ellenjavallatok nem kellene, hogy legyenek, hiszen a termékgyártó arról ír, hogy 100%-ban természetes összetevőknek kellene alkotniuk.

Ez pedig azt is jelenti, hogy mellékhatások nem kellene, hogy legyenek. Természetes a Fungonis betegtájékoztató tartalmának ismerete nagyon fontos, hiszen ez pontosan bemutatja, hogy mi ez a készítmény, hogyan kell alkalmazni és amúgy hogyan működik.

Összefoglalás:

A gyártó azt vállalta a weboldalán, hogy ennek a készítménynek véglegesen és fájdalommentesen kellene felszámolnia a körömgombát. Ettől függetlenül a betegtájékoztató tartalmának ismerete ajánlott és létfontosságú.

Fungonis vélemények, fórum, hozzászólások

A bőrgomba nagyon könnyen és gyorsan tud terjedni, nem kell hozzá uszodába se menni, akár egyetlen fertőzött családtag is megfertőzheti az egész családot. Így szinte minden magyar ember életében legalább egyszer átesik ilyen fertőzésen. Ezt igazolja az a sok fórum, amelyekben a hozzászólók egymással cserélnek tapasztalatokat. De a legjobbak mindig azok a vélemények, amelyeket a termékek használói osztanak meg. Azaz most jöjjenek Fungonis vélemények és hozzászólások, egy kiválasztott Fungonis fórum hasábjairól.

Következzenek tehát most kommentek az adott fórum jelenlegi felhasználói vélemények 2021 szekciójából.

A lábaim rendkívüli módon elkezdtek hámlani egyik napról a másikra és a körmeim is teljesen elkezdtek leépülni. Volt olyan pillanat, amikor úgy éreztem, hogy egyszercsak leesik mindegyik és irtózatos fájdalmaim lesznek. Egy barátom ajánlotta nekem ezt a gélt. Végigcsináltam egy teljes időszakot a segítség érdekében és a gomba teljesen eltűnt. Nagyon hálás és pozitív vagyok, azóta sokkal energikusabbnak és frisebbnek érzem magam.

Laca, 45 éves

Én nem igazán törődtem azzal sokáig, hogy viszketett a lábam és volt egy kis lábszagom. Úgy voltam vele, hogy ez teljesen normális. De aztán elkezdték mások is megérezni a szagokat és többen fel is hívták rá a figyelmem, hogy egyre súlyosabb a fertőzés a lábamon. Szerencsére megtaláltam ezt a gélt, amit könnyen be tudtam szerezni és otthon, egyedül is tudom használni. Mára a gomba már a múlté, nagyon pozitív a tapasztalatom.

Anita, 50 éves

Nekem a legnagyobb gondom az a lábgombával, hogy könnyen el tudom tüntetni, de aztán pillanatok alatt megint visszatér szinte azonnal. Úgyhogy olyan krémet kerestem, ami a segítség érdekében végleges gyógyulást kínál. Az interneten olvasható vélemények győztek meg róla, hogy tegyek egy próbát ezzel a géllel. Néhány használat után már látható volt az eredmény, úgyhogy nagyon bizakodó vagyok!

Gábor, 60 éves

Összefoglalás:

Mindenféle fórumokon és webhelyen olvasható véleményeknek is alá kellene támasztaniuk a gél hatékonyságát.

Fungonis ár, mennyibe kerül

Ahogy azt több weboldalon is leírták már az interneten, nagyjából úgy 2-3 millió magyar ember küzd rendszeresen a gyakori körömgomba problémájával. Így ne lepődjünk meg rajta, hogy fontos mennyibe kerül az a gél, amelynek elvileg végleges megoldást kellene kínálnia a gyártó ígérete szerint. A termékgyártói weboldalon elérhető ár olyan, hogy elérhetővé teszi a készítményt szinte mindenki számára.

Ha meg akarjuk tudni pontosan, hogy ez a termék mennyibe kerül vagy mi az a Fungonis ár, aminek segítségével mi is hozzájuthatunk a termékhez, akkor keressük fel a gyártói weboldalt, ahol mindig kedvezmények és akciók segítségével vásárolhatunk.

Összefoglalás:

A termék előállítójának weboldalán látható egy olyan kedvezményes ár, amelynek segítségével mi is megvásárolhatjuk a terméket!

Fungonis hol kapható, gyógyszertár

Már csak egyetlen kérdés maradt hátra a cikk végére, azaz a Fungonis hol kapható. A gyógyszertárakban nem érdemes kérdezősködnie, itt nem fognak tudni segíteni Önnek. De mégis hol kapható? A gyógyszertár, egy szupermarket vagy éppen egy természetgyógyászati bolt nem a megfelelő hely a vásárlásra.

Szóval ha tudni akarja hol érhető el a Fungonis gyógyszertár helyett látogasson el a készítő weboldalára, amely az egyetlen hely Magyarországon, ahol megvásárolhatja a terméket.

Összefoglalás:

Hol lehet megvásárolni ezt a készítményt? Nem kell sokat elmélkednie, a gyártói weboldal az egyetlen megbízható beszerzési forrás hazánk vonatkozásában.

Fungonis amazon, ebay, gyártó honlapja – Magyarország

Mivel a láb- és körömgomba rendkívül elterjedt, így nem meglepő az sem, hogy rengeteg a piacon a hamis vagy éppen bóvli készítmény. És nem meglepő módon ezt a terméket is árulják hamisítványként, szóval ha Ön biztosra akar menni, akkor a Fungonis gyártó honlapja által kínált beszerzési lehetőséget választja.

Ezzel szemben viszont ha az ebay vagy az amazon webhelyeket választja, akkor jelentős az esélye, hogy hamis terméket fog beszerezni. A Fungonis Magyarország tekintetében csak a gyártó honlapja által biztosított beszerzési mód számít megbízhatónak. Magyarország esetén tehát sem a Fungonis ebay, sem a Fungonis amazon oldalak keresési eredménylistájából történő vásárlás nem ajánlott.

Összefoglalás:

Egy dolgot jegyezzünk meg: Magyarországon csak a gyártói weboldalon szabad vásárolni, minden más beszerzési hely kockázatos és ezért kerülendő.

Gyakran ismételt kérdések és válaszok:

 • Vannak mellékhatások?

A termékkészítő azt ígéri, hogy az elvileg 100%-os természetes összetételnek köszönhetően nem kellene, hogy mellékhatások legyenek.

 • Nehéz a használat?

A honlapon arról írnak, hogy mindössze be kellene kenni az érintett testrészt (pl. lábujjak, köröm) a használat során végig minden nap legalább három alkalommal.

 • Másban is segíthet?

Elvileg azt ígérik, hogy növelnie kellene a terméknek a bőr védekező képességét és a gomba visszatérését is meg kellene akadályoznia.

 • A szagokat is megszünteti?

Igen, azt ígéri a termék gyártója, hogy rövid idő alatt fel kellene számolni a viszketés mellett a kellemetlen szagokat is.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here